Paşa’dan farklı tarife 6-0

Geçtiğimiz hafta Muratlı Belediye deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Trexta Fevzipaşaspor ligin 12. haftasında evinde karşılaştığı Marmara Ereğlisi’ni 6-0’la geçti

Paşa’dan farklı tarife 6-0
22 Aralık 2010 Çarşamba 00:00

Geçtiğimiz hafta Muratlı Belediye deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Trexta Fevzipaşaspor ligin 12. haftasında evinde karşılaştığı Marmara Ereğlisi’ni 6-0’la geçti. Onur attığı 4 golle maçın öne çıkan ismi olurken takımlar karşılaşmayı 11 kişi tamamlayamadı. Temsilcimiz aldığı galibiyet sonrası puanını 18’e yükseltirken 4. sıradaki yerini de korudu.
   
FEVZİPAŞA HIZLI BAŞLADI
    Karşılaşmada gol perdesini 8. dakikada Ümit açtı. Onur’un pasıyla ceza sahasına giren Ümit kalabalık defansın arasından düzgün bir vuruşla topu köşeye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı boyunca üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz geriye kalan dakikalarda girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı 1–0 tamamlandı. Mücadelenin 30. dakikasında Fevzipaşalı Ertan bir pozisyondan sonra rakibiyle tartışınca karşılaşmanın hakemi iki oyuncuya da kırmızı kart göstererek maçtan ihraç etti.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
    İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Trexta Fevzipaşaspor ikinci yarıda adeta gol oldu yağdı. İkinci yarının beşinci dakikasında Levent’in pasına hareketlenen Onur sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Kalecinin yanından topu ağlara gönderen Onur farkı ikiye çıkardı 2–0.

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ
    Bu golden 8 dakika sonra İbrahim’in pasında topla buluşan Onur kendisinin iki takımının üçüncü golüne imza attı 3–0. Karşılaşmada baskılı oyununu sürdüren Trexta Fevzipaşaspor 70. dakikada farkı dörde çıkardı. Orta alandan aldığı topla hareketlenen Gökhan üç rakibini çalımlayarak sıfıra indi ve topu müsait pozisyondaki Onur’a aktardı. Bu asisti geri çevirmeyen Onur topu Marmara Ereğli ağlarına gönderdi 4–0. Karşılaşmanın 73. dakikasında Marmara Ereğli’nin antrenörü hakeme itiraz ve hakaretten tribüne gönderildi. Bu olaydan bir dakika sona Marmara Ereğli’den bir oyuncu daha itiraz ve hakaretten kırmızı kartla cezalandırıldı.  
    Maçı adeta domine eden temsilcimiz son beş dakikaya girilirken beşinci golü buldu. 86. dakikada orta sahadan Gökhan’la paslaşarak ceza alanına kadar gelen İbrahim topu filelere gönderdi ve skoru 5–0 yaptı.

GOL PERDESİNİ ONUR KAPATTI
    Karşılaşmada gol perdesini kapatan isim ise maçın yıldızlarından Onur oldu. Üç kişiyi oyundan düşüren Gökhan topu müsait pozisyondaki Onur’a çıkardı. Onur da topu altıncı kez Marmara Ereğli ağlarına göndererek skoru ilan etti 6-0. Karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala Marmara Ereğli’nin kaptanı ikinci sarı karttan oyun dışı kalınca rakip mücadeleyi 8 kişi tamamladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trexta Fevzipaşaspor mücadeleden 6-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Maçtan sonra bir açıklama yapan Fevzipaşa Yöneticisi Ragıp Cin, tüm futbolcuları galibiyetten ötürü tebrik ederken, geçtiğimiz hafta alınan Muratlı Belediye galibiyetinin tesadüf olmadığını gösterdiklerini dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.