Sitespor şampiyonluk aşkına 3-1

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Sitespor saha şartları nedeniyle geçtiğimiz hafta ertelenen ve bu hafta oynanan maçta Büyük Yoncalıspor’u 3-1’lik skorla geçmeyi başardı

Sitespor şampiyonluk aşkına 3-1
07 Aralık 2010 Salı 00:00

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Sitespor saha şartları nedeniyle geçtiğimiz hafta ertelenen ve bu hafta oynanan maçta Büyük Yoncalıspor’u 3-1’lik skorla geçmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte Muratlı Belediyespor’la arasındaki puan farkını yeniden ikiye indiren Sitespor Yoncalı’yla arasındaki puan farkını da altıya çıkarmış oldu. İlk yarıda Cihan’la öne geçen Sitespor karambolden yediği gole engel olamayınca mücadelenin ilk yarısı 1-1 tamamlandı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte ataklarını sıklaştıran Sitespor Soner ve Volkan’la iki gol bularak karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı. Oyuncuya çıkan kırmızı kartlar sonrası takımlar mücadeleyi on kişi tamamladı.

İLK YARI BERABERE TAMAMLANDI
    Cihan orta sahadan aldığı topla iyi hareketlendi. Üç rakibini oyundan düşürüp onsekizin içine giren Cihan topu Gökhan’a aktardı. Bu asisti geri çevirmeyen Gökhan topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Yoncalıspor maçta ilk yarım saat dolmadan beraberliği yakaladı. Sol taraftan kullanılan korner sonrası yaşanan karambolde top Sitespor ağlarıyla buluştu ve skora denge geldi 1-1.

SON SÖZÜ VOLKAN SÖYLEDİ
    İkinci yarıya daha istekli başlayan Sitespor aradığı golü Soner’le buldu. Sol kanattan Tamer’in ortasına şık bir vuruş yapan Soner topu filelere gönderdi ve takımını yeniden öne geçirdi, 2-1. Mücadelede gol perdesini Sitespor’un kaptanı Volkan kapattı. Aldığı topla kaleye hareketlenen Volkan önce iki kişiyi ardından da kaleciyi geçerek meşin yuvarlağı Yoncalı ağlarına gönderdi ve aradaki farkı ikiye çıkardı 3-1. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Sitespor’un 3-1’lik galibiyeti ile tamamlandı.

ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORUZ
    Maçtan sonra bir açıklama yapan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu bu kritik mücadeleyi kazanan ve olumsuz saha ve hava şartlarına rağmen iyi mücadele eden futbolcuları kutladı. Karamehmetoğlu ayrıca şampiyonluğu hak ettiklerini de sözlerine ekledi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.