Sitespor son nefeste 3-2

Erteleme maçında lig sonuncusu Çorluspor’la karşılaşan ve maçtan önce rakibinin sadece bir puan üzerinde bulunan Sitespor bu kritik karşılaşmayı Gürkan’ın 90+4’te bulduğu golle 3-2 kazanarak kritik bir galibiyet elde etti

Sitespor son nefeste 3-2
08 Şubat 2013 Cuma 08:32

Süper Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Sitespor, erteleme maçında lig sonuncusu Çorluspor ile kendi sahasında karşılaştı. Maçtan önce rakibinin sadece bir puan üstünde bulunan Sitespor, mutlak kazanması gereken maçta rakibini 3-2 mağlup ederken, temsilcimize galibiyeti getiren golü 90+4’te Gürkan kaydetti.Sitespor bu galibiyetle puanını 7’ye çıkartırken, Çorluspor ise 3 puanda kaldı.
KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ
Konuk ekip Çorluspor karşılaşmaya etkili başlayan taraf olurken, 10.dakikada Erdoğan’ın ayağından bulduğu golle de 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra da ataklarını devam ettiren Çorluspor, 2.gole çok yaklaştı ancak Sitespor kalecisi Rahmi sert gelen şutu kurtarmayı başardı.
İLK YARI 1-1 TAMAMLANDI
Bu pozisyonun ardından oyunda dengeyi sağlayan Sitespor, rakip kalede etkili olmaya başlarken,18.dakikada Ferdi’nin ara pasına hareketlenen Fevzi rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi bu pozisyonun ardından penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan ferdi topu ağlara göndererek skora denge getirdi 1-1. İlk yarının geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.
DİREKLER GOLE İZİN VERMEDİ
İkinci yarının başlamasıyla birlikte Çorluspor üst üste tehlikeli pozisyonlar yakaladı ancak direk gole izin vermedi. İlk yarıda olduğu gibi kalesinde tehlikeleri atlattıktan sonra kendine gelen Sitespor, orta alanda kazandığı serbest vuruş sonrası öne geçti.
SİTE ÖNE GEÇTİ
70.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gürkan’ın vuruşu direkten döndü. Topu iyi takip eden Fevzi topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçiren isim oldu.
ÇORLU BERABERLİĞİ YAKALADI
Konuk ekip bu kez beraberlik golü için Sitespor kalesine yüklenirken, 80.dakikada bu çabasının karşılığını aldı. Yapılan ortayı iyi takip eden Erdoğan topu ağlarla buluşturdu ve skora denge getirdi 2-2.
GÜRKAN GALİBİYETİ GETİRDİ
Son dakikaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Sitespor galibiyet golünü uzatma dakikalarında buldu. Son saniyelere doğru Çorluspor kalesi önünde yaşanan karambolde top Gürkan’ın önünde kaldı. Gürkan yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek takımına galibiyeti getirirken, Sitespor taraftarları ve futbolcular golden sonra büyük sevinç yaşadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca bu kritik mücadele Sitespor’un 3-2’lik galibiyeti ile tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.