Sulantarın İTÜ keyfi 3-0

Aroma Bayanlar İkinci Lig A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı deplasmanda karşılaştığı İTÜ’yü 3-0 mağlup etti

Sulantarın İTÜ keyfi 3-0
09 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Aroma Bayanlar İkinci Lig A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ligin 7. haftasında karşılaştığı İTÜ’yü 3-0’la geçti. Ayazağa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk seti rahat bir oyunla kazanırken ikinci sette bir ara iki sayı geriye düşse de hemen toparlanmasını bildi ve ikinci seti de 25-19 önde tamamladı. Son sette de etkili bir oyun sergileyen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı üçüncü sette rakibine 25-14 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.  

KARŞILIKLI SAYILARLA GEÇİLDİ
    Karşılaşmaya etkili başlayan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ilk dakikalarda skoru 3-1’e getirdi. Setin ilk bölümleri karşılıklı sayılarla geçilirken İTÜ etkili bir oyun sergileyememesine rağmen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı’nın hataları sayesinde oyunda kaldı. Geçtiğimiz yıl Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı forması giyen Heval’in üst üste bulduğu sayılarla farkı bire indiren İTÜ (7-6) İTÜ gerisini getiremeyince setin ilk teknik molasına Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı’nın 8-6’lık üstünlüğü ile girildi.

FARK SON BÖLÜMLERDE AÇILDI
    Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molanın ardından oyun üstünlüğünü tamamen eline aldı. Üst üste kazandığı sayılarla aradaki skor farkını açan temsilcimiz farkı Serap’ın sayısı ile ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi. Farkın açılması ile birlikte İTÜ oyundan düştü. İkinci teknik molanın ardından da rakibi karşısında etkinliğini sürdüren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı farkı sekize çıkardı 20-12. Setin kalan bölümlerinde iyi oyununu devam ettiren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı seti 25-14 önde tamamlayarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.
 
İTÜ FARKI İKİYE ÇIKARDI
    İlk sette olduğu gibi karşılaşmanın ikinci setinin ilk bölümleri de karşılıklı sayılarla geçilse de İTÜ, Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı karşısında tutunmaya çalışsa da başarılı olamadı. İkinci setin ilk teknik molasına önde gire taraf 8-5’lik skorla Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı olurken, temsilcimiz ilk teknik molanın ardından aradaki farkı açamadı. Önce farkı bire indiren İTÜ bulduğu morali iyi değerlendirdi ve sette 11-10 öne geçti. Karşılaşmada ilk kez öne geçen İTÜ, Heval ile bir sayı daha bularak durumu 12-10 yaptı.
 
ÇERKEKÖYSPOR TOPARLANDI
    Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte toparlanan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmada tekrar öne geçti 13-12. Bu dakikadan sonra etkinliğini arttıran temsilcimiz hücumdaki iyi oyununu devam ettirerek setin ikinci teknik molasına 16-13 önde girdi. Serin kalan bölümlerinde skor avantajını elinden bırakmayan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ikinci seti de 25-19 önde tamamlayarak karşılaşmada durumu 2-0 yaptı.

TEMSİLCİMİZ HIZLI BAŞLADI
    Mücadelenin üçüncü setine hızlı başlayan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı İTÜ karşısında durumu 6-0’a getirdi ancak farkı daha fazla açamadı. Setin ilk teknik molasına 8-4 giren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Setin kalan bölümlerinde de üstünlüğünü sürdürdü. İTÜ aradaki skor farkını kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı.

SON BÖLÜMÜ RAHAT GEÇTİ
    Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı’nda Sevtun’un yerine oyuna dahil olan Selin oyuna girer girmez bulduğu sayılarla farkı 9’a çıkardı 16-7. İkinci teknik molanın ardından 20’li sayılara da 10 sayı farkla giren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, setin kalan dakikalarında oyunu istediği gibi yönlendirdi. Setin bu bölümlerinde Ceyda’nın yerine Banu oyuna girdi. Kalan bölümlerde de üstünlüğü elinden bırakmayan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı seti 25-14 önde tamamlayarak karşılaşmadan 3-0 üstünlükle ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.