Sultanköy şampiyon olacak mı?

Geçtiğimiz hafta en yakın takipçisi Kızılpınar Belediyespor’u yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Sultanköy Belediyespor’un zirvede yer aldığı 1.Amatör Küme B Grubu’nda yarın 16.hafta karşılaşmaları oynanacak. Kapaklıspor, Yıldız Gençlikspor’a mağlup olur, Sultanköy Belediye de Ahımehmet karşısında galip gelirse şampiyon Sultanköy olacak

Sultanköy şampiyon olacak mı?
19 Ocak 2013 Cumartesi 08:29

Kapaklıspor, Kızılpınar Belediyespor ve Fevzipaşa Trexta’nın mücadele ettiği 1.Amatör Küme B Grubu’nda yarın 16.hafta karşılaşmaları oynanacak. Kızılpınar Belediyespor’un Saray deplasmanına gideceği 16.haftada Kapaklıspor da Yıldız Gençlik ile deplasmanda karşılaşacak. Fevzipaşa Trexta ise haftayı bay geçen ekip olacak.
ŞAMPİYON BELİRLENEBİLİR
Öte yandan, Kapaklıspor Yıldız Gençlikspor’a mağlup olur, Sultanköy Belediye de Ahımehmet karşısında galip gelirse şampiyon Sultanköy olacak.
HAFTANIN MAÇI SARAY’DA
Geçtiğimiz hafta kendi evinde lider Sultanköy Belediyespor ile karşı karşıya gelen ve sahadan 3-0 mağlup ayrılarak zirvenin 8 puan gerisine düşen Kızılpınar Belediyespor, yarın ligin güçlü ekiplerinden Saray Belediyespor ile karşılaşacak. Saray Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
LİDERE YENİLİNCE ZİRVBE HAYAL OLDU
Kırmızı siyahlı ekip, ligde son olarak lider Sultanköy Belediye ile kendi evinde karşılaşmış ancak sahadan 3-0 mağlup ayrılınca zirveyle aradaki puan farkını 2’ye indirme şansını kaybetmişti. Bu mağlubiyetle birlikte, matematiksel olarak şansı devam etse de, şampiyonluk ümitlerini büyük ölçüde kaybeden Kızılpınar Belediyespor, Saray Belediyespor karşısında galip gelerek, ümitlerini kalan son iki haftaya taşımak amacında. Oynadığı 14 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik 4 mağlubiyet alan temsilcimiz, topladığı 26 puanla ligin 4.sırasında yer alıyor.
SARAYSPOR DA İDDİALI
Rakip Saray Belediyespor ise son olarak Trexta Fevzipaşa deplasmanına konuk olmuş ve sahadan 5-2 galip ayrılmıştı. Saray Belediye aldığı bu galibiyetle puanını 27’ye çıkarmış ve 3.sıraya çıkmıştı. Yeşil beyazlı ekip de Kızılpınar maçından 3 puanla ayrılıp Sultanköy’ün puan kaybetmesini bekleyen takımlar arasında yer alıyor.
KAPAKLI’NIN ZİRVE İNADI DEVAM EDECEK Mİ?
Ligdeki bir diğer temsilcimiz Kapaklıspor ise yarın Yıldız Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yarın Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Son haftalarda topladığı puanlarla ikinci sıraya yükselen Kapaklıspor, son 3 haftayı 9 puanla kapatıp lider Sultanköy’ün puan kaybetmesini bekleyen takımların başında geliyor. Geçtiğimiz hafta Büyük Yoncalı’yı 4-2’yle geçen Kapaklıspor, bu galibiyetle puanını 29’a yükseltmiş ve zirve takibini devam ettirmişti. Düşme potasının bir basamak üstünde yer alan Yıldız Gençlikspor ise iki hafta önce aldığı flaş Kızılpınar galibiyeti ile dikkatleri üzerine çekmiş ancak, bir sonraki hafta Ahımehmet deplasmanından 2-1 mağlup ayrılmıştı. Yıldız Gençlikspor 13 maçta sadece 6 puan toplayabildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.