Tenis Turnuvası 4 Haziran’da başlıyor

Ç.O.S.B. tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bölge ile Çerkezköy’ü sosyal platformda buluşturma amacı taşıyan Tenis Turnuvası’nın altıncısı 4 Haziran’da başlayacak

Tenis Turnuvası 4 Haziran’da başlıyor
28 Mayıs 2012 Pazartesi 08:45

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından düzenlenen Geleneksel Tenis Turnuvası’nın altıncısı 4 Haziran tarihinde başlayacak. Üç kategorinin yer aldığı turnuvada, talep olduğu takdirde çift erkek ve bayanlar kategorisi de  yer alacak.
2 SET ALAN BİR ÜST TURA YÜKSELECEK
Eleminasyon sistemine gore düzenlenen turnuvada maçlar 3 set üzerinden oynanacak. 2 set alan bir üst tura yükselecek. Maçlar 18.00 – 19.00 / 19.00 – 20.00 / 20.00 – 21.00 / 21.00 – 22.00 / 22.00–23.00 / 23.00 – 24.00 saatleri arasında oynanacak. Maç saatlerinin maç durumuna uzayabileceği veya kısalabileceği kaydedilirken, oyuncuların maç saatlerinden 15 dakika önce hazır bulunmaları gerekecek.
BİRİNCİ VE İKİNCİYE HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK
Öte yandan turnuvaya Çerkezköy dışından katılım gerçekleşmeyecek. Turnuvada ilk iki sırayı alanlara ödül olarak hediye çeki verilecek.
ÇERKEZKÖY’Ü VE BÖLGEYİ SOSYAL PLATFORMDA BULUŞTURACAK
Bölgenin sosyal hayatını renklendirecek Tenis Turnuvası’nın dostluk ve centilmenlik duyguları içerisinde geçmesini dileyen Ç.O.S.B. Yönetimi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bölgemiz bünyesinde sanayicilerimizin destekleriyle işlerliğini her geçen günarttıran  sosyal tesislerimizde bilindiği üzere spor organizasyonlarımız devam etmektedir. Bölge kuruluşlarımızı birbirine yaklaştıran, dostane rekabetin ve tatlı çekişmelerin yaşandığı turnuva ve etkinliklerimizin siz sanayicimiz tarafından sahiplenilmesi ve desteklenmesi böylesi organizasyonları geleneksel hale getirmiştir.
Bu düşünceden hareketle bölgemiz, ÇOSB Sosyal Tesislerinde4 Haziran 2012, Pazartesi günü başlayacak Çerkezköylü sporcuların katılımına açık bir Tenis Turnuvası düzenleyecektir. Çerkezköy ve Bölgemizi sosyal platformda buluşturacak ve dostluk bağlarını pekiştirecek Tenis Turnuvası’na yüksek katılım tesislerimizin kuruluş amacına bir adım daha yaklaşmamıza vesile olacaktır. Bu yıl 6.sidüzenlenecek ÇOSB Müdürlüğü Geleneksel Tenis Turnuvası’na tenisseverlerin katılımlarını beklemekteyiz" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.