Yaz okulunda 2. dönem başladı

Bu yıl 19 branşta düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu 2. dönemi toplam 719 öğrencinin katılımı ile 30 Temmuz Pazartesi günü başladı

Yaz okulunda 2. dönem başladı
01 Ağustos 2018 Çarşamba 09:32

EN ÇOK İLGİYİ YÜZME KURSU GÖRDÜ
Çerkezköy Belediyesi’nin iki dönem halinde düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda 1. Dönem 2 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 20 Temmuz Cuma günü sona erdi. Toplam 19 branşta düzenlenen yaz spor okulunda en fazla ilgiyi yine yüzme branşı görürken, bu branşa toplam 1473 öğrenci kayıt yaptırdı. Yüzme branşından sonra en fazla ilgiliyi futbol branşı görürken, bu branşa toplam 474 öğrenci kayıt yaptırdı.

Basketbol kursuna 314, bağlama kursuna 20, bilgisayar kursuna 17, gitar kursuna 72, güreş kursuna 17, halkoyunları kursuna 58, heykel kursuna 25, İngilizce kursuna 182, işaret dili kursuna 43, karate kursuna 127, kort tenis kursuna 38, masa tenisi kursuna 37, okçuluk kursuna 53, resim kursuna 93, satranç kursuna 74, voleybol kursuna 171, yaratıcı drama kursuna 35 olmak üzere bu yıl 19 branşta açılan yaz spor okulu kurslarına toplam 1931 öğrenci kayıt yaptırdı.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FAYDALI OLACAK
İlk dönemi 2 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 20 Temmuz Cuma günü sona eren yaz spor okullarının 2. döneminin 30 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 17 Ağustos Cuma günü sona ereceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kursların, konusunda uzman eğitmenler tarafından verildiğini belirtti. Başkan Akay, yaz okullarının öğrenciler için faydalı olacağına inandığını ifade ederek, “Toplam 19 branşta düzenlediğimiz yaz spor okulumuzda eğitimler başladı. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl düzenlediğimiz yaz spor okulumuza toplam 1931 öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 20 Temmuz’da sona eren yaz spor okulumuzun, ikinci dönemi 30 Temmuz’da başlarken, bu dönem de 17 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.

ÖĞRENCİLER SERVİSLER İLE GETİRİLİP, GÖTÜRÜLECEK
Yaz spor okuluna katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kursların 29 Ekim Spor Kompleksi’nde, Kartaltepe Piknik Alanı’nda, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Amfi Tiyatro’da verileceğini sözlerine ekledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.