Camcı: Teröre teslim olmayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla bir kınama mesajı yayınladı

Camcı: Teröre teslim olmayacağız
23 Aralık 2016 Cuma 09:50

TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR

CHP İlçe Başkanı Engin Camcı yayınladığı mesajda, terör ve destekçilerinin hiç bir zaman başarılı olamayacağını belirtirken "Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Örgütü olarak meydana gelen hain saldırılarla yurdumuzun her bölgesinde terör eylemlerini gerçekleştirenleri, bunlara destek verenleri,bundan fayda umanları lanetliyoruz.Terör bir insanlık suçudur" dedi.

KARANLIK GÜÇLERİN OYUNUNU BOZACAĞIZ

Saldırılar karşısında asla boyun eğmeyeceklerini belirten Camcı, "Bu terör saldırıları, ülkede bir korku iklimi yaratarak Türk halkının birlik ve beraberliğini bozmayı hedef almaktadır. Bizi terörle yıldırmaya, bezdirmeye, halkımızın kardeşliğini bozmaya yönelik bu alçak saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Hain saldırılara karşı  milletimizle birlikte tek yürek olacağız ve ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan karanlık güçlerin oyununu bozacağız"

TERÖRE ALIŞMAYACAĞIZ

Türk halkının sağduyusunu hedef alan saldırılar karşısında ortak ve güçlü bir duruş sergileyeceğine inandığını belirten Camcı, "Nereden ve kimden gelirse gelsin bu alçak ve hain saldırılar birliğimizi ve dayanışmamızı asla bozamayacaktır. Biz teröre alışmayacağız. Türkiye teröre teslim olmayacak ve bizler ülkemizi teröre teslim etmeyeceğiz. Patlayan bombalar,terör saldırıları ve katliamlar ülkemizin kaderi olmamalıdır. Teröre teslim olmayacak,  teröre alışmayacak, insanı, yaşamı, barışı, toplumsal refah ve huzuru savunmaya devam edeceğiz. Halkımızın, sağduyusunu hedef alan bu saldırılara karşı ortak ve güçlü bir karşı duruş sergileyeceğine olan inancımız tamdır. Teröre karşı toplumumuzun tüm kesimlerinin gösterdiği direnç, duyarlılık ve ortak irade, terörle mücadelede Türkiye'nin en büyük varlığı olmaya devam edecektir" dedi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Engin Camcı, yayınladığı mesajın sonunda ise, "Terör saldırılarında şehit olan Mehmetçiklerimize, Polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.