1. Kurtuluş Koşusu'nu Çerkezköy kazandı

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilk kez 1. Kurtuluş Koşusu düzenledi. Bin 500 metrelik koşuya 50 sporcu katılırken, yarış sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Koşunun ardından konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Koşu organizasyonumuzda belki aksaklıklarımız oldu ama birincisini de başlatmış olduk. Umut ediyorum önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirerek daha güzel ve ciddi organizasyonlarda bir araya geleceğiz. Bugün yarışa katılan bütün sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

1. Kurtuluş Koşusu'nu Çerkezköy kazandı
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:53

KURTULUŞ KOŞUSUNA KATILIM YOĞUN OLDU
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91’inci ve Çerkezköy’ün kurtuluşunun 92’nci yılı kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından ilk kez Çerkezköy 1.Kurtuluş koşusu düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen koşu organizasyonuna Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan yardımcısı Atilla Can, AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar, CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Altınyıldız İnsan Kaynakları Müdürü Hayri Özsüt, ADD Çerkezköy İlçe Başkanı Dündar Orhan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Çerkezköy halkı katıldı.

KOŞUNUN BİRİNCİSİ TÜM SPORCULARIMIZDIR
Saat 11.30’da start verilen koşuya bayan ve erkekler olmak üzere 50 sporcu katılırken, Atatürk Caddesi boyunca toplamda 1500 metre koştular. Koşunun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni öncesinde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün birincisini düzenlediğimi Kurtuluş Koşumuza hoş geldiniz. Belki aksaklıklarımız oldu ama birincisini başlatmış olduk. Umut ediyorum önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirerek daha güzel ve ciddi organizasyonlarda bir araya geleceğiz. Bugün yarışa katılan bütün sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu güzel organizasyonda bizlerle beraber oldukları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu koşunun birincisini hepsi olarak ilan ediyoruz ama bugün yine birincileri de ödüllendireceğiz. Katılımcılara, ilçe başkanlarına, sivil toplum örgütleri başkanlarına ve hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

İLERLEYEN YILLARDA YARI MARATON DÜZENLEYEBİLİRİZ
Düzenlenen koşu organizasyonuna katkı sağlayan Altınyıldız firması adına konuşan İnsan Kaynakları Müdürü Hayri Özsüt ise, “Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği kurtuluş havasında geçen bu organizasyonda küçük bir desteğimiz olsun istedik. Gelecek senelerde çok daha katkılarımız yoğun bir şekilde Çerkezköy’de belki yarı bir maraton uluslar arası yapabiliriz. Buna katkılarımız olabilir. Bunu bir söz olarak değil gönül olarak algılayın. Belediyenin her zaman uyanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu vesileyle Belediye Başkanımıza ve Çerkezköy halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından Genç Kızlarda birinci Aycan İnik, ikinci Didem Girgin ve üçüncü Rabiya Başer olurken, kupa ve madalyalarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay takdim etti. Genç Erkekler de ise birinci Yakup Demirci, ikinci Onur Altun ve üçüncülüğü de Suat Yazıcı elde etti. Dereceye gire sporculara ödüllerini ise CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ile AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar takdim etti.

ALTINYILDIZ FABRİKASINDAN HEDİYE ÇEKİ
Yetişkinler kategorisinde ise birinciliği Hamdi Baygın, ikinciliği Süleyman Karakaya ve üçüncülüğü de Erhan Öztürk elde etti. Bu sporculara da ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay takdim ederken, dereceye giren tüm sporculara Altınyıldız İnsan Kaynakları Müdürü Hayri Özsüt ise hediye çeki sundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.