13 Kasım bizler için onurun günüdür

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

13 Kasım bizler için onurun günüdür
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:42

COŞKUSUNU VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
“13 Kasım Tekirdağ’ın bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya haykırdığı gündür.
13 Kasım Tekirdağ için, bizler için gururun, onurun günüdür.
Yüreği vatan sevgisiyle, bağımsızlık aşkıyla dolu Tekirdağlılar, emperyalizme karşı direnişin en güzel örneklerinden birini göstererek, tarihin altın sayfalarında yerini aldı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen eşi benzeri görülmemiş bu mücadele sonucu bugün özgür ve bağımsız yaşadığımız bu topraklarda Tekirdağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılının coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Biliyoruz ki bu zafer kolay kazanılmadı;
Cumhuriyet kolay kurulmadı.
Bir çok imkansızlık içinde kadın, erkek, genç, ihtiyar bütün milletimizin birbirine kenetlenerek verdiği şanlı mücadelede canlarını hiçe sayan şehitlerimizin, gazilerimizin fedakarlıklarıyla kuruldu.
Bizlere düşen en büyük görev büyük fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyete sahip çıkmak, Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır.
95 yıl önce Tekirdağımızda verilen bu mücadele bizlere örnek olmakta, kararlılığımızı pekiştirmektedir.
Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünü kutluyor; üstün bir mücadele ile bu güzel vatanı ve güzel ilimizi bizlere bırakan başta Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi, minnetle ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.