18 Mart, Kapaklı’da anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kapaklı’da anma programı düzenlendi.

18 Mart, Kapaklı’da anıldı
19 Mart 2018 Pazartesi 14:18

ÇELENK SUNUMU YAPILDI
Kapaklı Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve saygı duruşuyla başlayan törene, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı protokolü, gaziler, kamu kurum ve kuruluşlarının, siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit aileleri ve öğrenciler katıldı.
ŞEHİTLERİMİZE DUA EDİLEREK KARANFİLLER BIRAKILDI
Törende J. Kd. Üçvş. Emre Atasoy günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Daha sonra Karaağaç Mezarlığı'ndaki şehitlik ziyaret edildi. Şehit ailelerinin de katıldığı ziyarette şehitlerin ruhuna dua edildi. Ardından şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.