18 Mart saygı ve minnetle anıldı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli anma ve kutlama programları düzenlendi 

18 Mart saygı ve minnetle anıldı
20 Mart 2017 Pazartesi 09:22

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
İlk olarak Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Enver Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, İlçe Mal Müdürü İlhami Taşkın, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Merkez PTT Müdürü Ali Arslan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, şehit aileleri, okul müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’n Şehitliğe çelenk sunmasıyla başlayan program 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla devam etti. Protokol üyeleri daha sonra Çerkezköy Şehitliği’nde bulunan mezarlara karanfil bıraktı ve şehitler için dua etti.
ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen törenin ardından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde devam etti. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim okunması ve günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşma ile devam etti. Programda daha sonra 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kompozisyon, Şiir ve Resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi.
ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI
Ödül töreninin ardından Çanakkale Zaferi’ni anlatan video gösterisi izlettirildikten sonra öğrenciler tarafından tiyatro ve oratoryo gösterisi sahnelendi. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında hazırlanan etkinlikler, oratoryo gösterisinin ardından sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.