1911 Çerkezköyspor’da hazırlıklar devam ediyor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Suat Akdereli nezaretinde hız kesmeden devam ediyor. Kızılpınar ve Veliköy Sahası’nda haftanın altı günü devam eden antrenmanların yanı sıra kros çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “Takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmak için elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

1911 Çerkezköyspor’da hazırlıklar devam ediyor
19 Eylül 2014 Cuma 07:17

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Suat Akdereli yönetiminde sürdürüyor. Veliköy sahasının dışında Kızılpınar da bulunan çim sahada da hazırlıklarını tam kadro sürdüren 1911 Çerkezköyspor takımında morallerin yüksek oluşu teknik heyetin yanı sıra kulüp yöneticilerini de sevindiriyor.
BAL LİGİNE ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Teknik Direktör Suat Akdereli, sıkı bir hazırlık dönemi planladıklarını ifade ederek, “Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu sürede eksikliklerimizi giderip, lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde yaptığımız ilk antrenmanla başladık. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanımız kros koşusu ile devam etti. İlerleyen günlerde antrenmanlarımız tüm hızıyla devam edecek. Yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
3 OYUNCUYLA DAHA ANLAŞMAYA VARILDI
1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu ise antrenmanların dışında transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, “en büyük hedefimiz Bölgesel Amatör Ligine çıkmaktır. Çerkezköyspor alt yapısından yetiştikten sonra çeşitli kulüplerde top koşturan orta saha oyuncusu Gençağ Yılmaz, İstanbul Yeşilovaspor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Bayrakçı ve Şilespor’dan santrafor Gürel Altuntaş ile anlaştık. Yeni transferlerle birlikte güçlü bir 1911 Çerkezköyspor oluşturuyoruz” açıklamasında bulundu.
OYUNCULARIMIZIN PERFORMANSINDAN SON DERECE MEMNUNUZ
Çalışmaların olumlu geçtiğini ifade eden Gedikoğlu, ”Çalışmalarımıza geçtiğimiz hafta başladık. Cumartesi sabah antrenmanın ardından oyuncularımıza iki gün izin verdik. Pazartesi günü tekrar top başı yaparken, Bozopa ve Tepe emlak konutlarında kros çalışmaları yapıyoruz. Öğleden sonra ise Kızılpınar yada Veliköyspor Sahası’nda bir buçuk saat kondisyona dayalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımızın performansından son derece mutluyuz” diye konuştu.
EDİRNE TUNCASPOR TAKIMI İLE HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
1911 Çerkezköyspor Kulübü Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu yaptığı konuşmada ise, “Edirne Süper Amatör Ligi ekiplerinden Edirne Tuncaspor takımı yöneticileri lig öncesi bizimle hazırlık maçı yapmak istediklerini ifade ettiler. Gelen teklifi geri çevirmedik ve kendileriyle Pazar günü bir hazırlık karşılaşması yapacağız. Yapacağımız karşılaşma sayesinde de takımımızın son halini en iyi şekilde görmüş olacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.