1911 gole doymuyor

1911 Çerkezköyspor takımı Süper Amatör Lig öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ederken, üçüncü hazırlık karşılaşmasını Çorlu Kültürspor ile yaptı. Karşılaşma boyunca etkili bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor takımı rakibine adeta gol olup yağarken, karşılaşmadan 9-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısı oyuna giren Şafak Torin attığı dört golle takımın yıldız isimleri arasında yer aldı.

1911 gole doymuyor
30 Eylül 2014 Salı 07:25

GOL PERDESİNİ UFUK AÇTI
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı üçüncü hazırlık karşılaşmasında aynı ligde mücadele edeceği Çorlu Kültürspor takımı ile karşı karşıya geldi. Pazar günü oynanan karşılaşmada müsabakaya her iki takımda hızlı başlarken, ilk 25 dakika karşılık ataklarla golsüz tamamlandı. İlk yarının son bölümlerine doğru baskısını artıran 1911 Çerkezköyspor takımı 32.dakikada Ufuk Törin ile öne geçmeyi başardı.

İLK DEVREYİ TEMSİLCİMİZ 2-0 ÖNDE KAPATTI
Ufuk ile öne geçmeyi başaran temsilcimiz 36.dakikada da Musa ile bir gol bularak aradaki farkı ikiye yükseltti. 2-0 öne geçen temsilcimiz kontra ataklarla üçüncü gol için atak geliştirirken, rakip Çorlu Kültürspor takımı da farkı indirmek adına etkili ataklar geliştirmeye çalıştı. İlk yarının son bölümlerinde başka gol olmayınca 1911 Çerkezköyspor takımı soyunma odasına 2-0’lık üstünlük ile gitmeyi başardı.

ŞAFAK’TAN JENERİKLİK FRİKİK
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz ataklarına hız kesmeden devam etti. KPSS sınavında olduğu için ilk devre oyunda olmayan Şafak Törin, karşılaşmanın 50.dakikasında oyuna girdi. Oyuna girmesiyle ileri uçta etkili olan Şafak takımının üçüncü golünü kaydetmeyi başardı. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz Şafak ile bir gol daha bularak skoru 4-0’a getirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköypor frikik atışı kazanırken, topun başına geçen golcü oyuncu Şafak jeneriklik bir gole imza atarak aradaki farkı 5’e yükseltti.

İKİNCİ FRİKİK GOLÜ MUSTAFA’DAN GELDİ
Farkı iyice açan temsilcimiz baskılı oyununa devam ederken, Bahadır’ın korner atışını iyi takip eden Hakan Çelik şık bir kafa vuruşuyla skoru 6-0’a taşıyan isim oldu. Çorlu Kültürspor takımı ise temsilcimizden kaptığı toplarla kontra atağa çıkarak aradaki farkı kapatmaya çalışsa da bu isteğinde başarılı olamadı. Bir kez daha frikik atışı kazanan temsilcimizde topun başına geçen Mustafa topu ağlara göndererek takımının yedinci golünü atmayı başardı. Yedinci golün ardından kontra atağa çıkan Çorlu Kültürspor takımı bulduğu golle skoru 7-1’e taşırken, son bölümlerde sahneye bir kez daha çıkan Şafak kendisinin dördüncü takımının ise sekizinci golünü atmayı başardı.

OYUNCULARIMIZ GÖSTERİLEN İLGİDEN SON DERECE MEMNUN
Karşılaşmanın son bölümlerinde de ataklarına hız kesmeden devam eden temsilcimiz de son sözü söyleyen isim Gürel oldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca 1911 Çerkezköyspor takımı üçüncü hazırlık karşılamasından 9-1’lik skorlar ayrılarak üçüncü galibiyetini almış oldu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Suat Akdereli, “takımımız yapmış olduğumuz çalışmaların ardından belli bir aşamaya geldi. Bundan sonraki çalışmalarımızda topla idman yapacağız. Daha üst seviyeye çıkararak takım oyunu oynamaya hazır hale geleceğiz. 3 hafta sonunda takımımız daha iyi noktalarda olacak. Yönetimimiz idmanların yanı sıra hazırlık maçlarında da bizleri yalnız bırakmıyor ve bu da bizler için mutluluk ve moral verici oluyor. Oyuncularımız gösterilen ilgiden son derece memnunlar ve hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bunun neticesinde de başarı kaçınılmaz oluyor” dedi.

TAKIMIMIZ BAL LİGİNİN HARİCİNDE DAHA DA ÜST LİGLERE LAYIK
1911 Çerkezköyspor takımının sezona çok iyi bir başlangıç yapacağının altını çizen Akdereli, “Takımımız BAL ligi değil daha da üst liglere layık ve bunu da önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Yönetimimiz bunun için büyük bir mücadele veriyor. Taraftarımızla da büyük bir bütünleşme olduğu taktirde takımımızı kimse tutamaz” diye konuştu.

TAKIMIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ
1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu’da yaptığı açıklamada, “Kendi ligimizde yer alan bazı takımları izleme fırsatımız oldu ve netice itibariyle hepsi bizim rakibimiz. Kimseden çekinmiyoruz ve takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Ligde ki 11 takım da ciddi anlamda rakibimiz ve ayrım yapmadan her maça büyük bir ciddiyetle çıkacağız. Kurban bayramından sonra ciddi bir hazırlık maçımız daha olacak ve geriye kalan son bir haftada da sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.