1911 Spor'a moral kahvaltısı

Çerkezköy 1911 Spor, Yıldız Gayrimenkul ortaklarından Ahmet Yıldız'ın düzenlediği kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi

1911 Spor'a moral kahvaltısı
17 Aralık 2016 Cumartesi 18:46

AHMET YILDIZ DÜZENLEDİ
Yıldız Gayrimenkul ortaklarından Ahmet Yıldız, Çerkezköy 1911 Spor'a yönelik kahvaltı programı düzenledi. Glory Area'da düzenlenen programda konuşan Ahmet Yıldız, "Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’ü Süper Amatör Lig'de temsil eden Çerkezköy 1911 Spor’un yöneticilerini, teknik heyetini ve futbolcularını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İnşallah takımımız bu sezon herkesin destekleri ile ligi şampiyon olarak tamamlar ve önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hak kazanır. Takıma az da olsa katkımız olursa ne mutlu bize. Lig yarışında yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
GÜVENİN BİR GÖSTERGESİ
Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın da, desteklerinden dolayı Ahmet Yıldız'a teşekkür ederek, “ Takıma destek verilmesi güvenin bir göstergesidir. Birlik ve beraberlik içersinde bu yıl şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. İş adamlarımızın düzenlediği bu yemekler takım olarak bizlere moral veriyor. Bu desteğin devam etmesini temenni ediyorum. Başarılı bir sezon geçirdiğimiz için iş adamlarımız ve vatandaşlarımız takımımıza sahip çıkıyor. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.