1911 tek golle geçti

1911 Çerkezköyspor yeni sezon öncesi yaptığı ikinci hazırlık maçında Kapaklıspor'u deplasmanda Ufuk Torin'in ayağından bulduğu tek golle geçmeyi başardı. Yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan 1911 Çerkezköyspor takımı her iki devrede de kontrollü oyununu elden bırakmazken, Kapaklıspor takımı ise kontra ataklarla rakip kalede önemli pozisyonlar yakaladı.

1911 tek golle geçti
29 Eylül 2014 Pazartesi 08:33

UFUK ŞIK BİR VURUŞLA TOPU AĞLARA GÖNDERDİ
Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor hazırlık maçlarına Kapaklı Şehir Stadında Kapaklıspor ile oynadığı maçla devam etti. 1911 Çerkezköyspor 9'ncu dakikada geliştirdiği atakta, Oğuz Kaptan'ın asistini gole çeviren Ufuk Torin takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra daha baskılı ve defans dörtlüsünü önde tutarak oynayan temsilcimiz bulduğu net gol pozisyonlarını da cömertce harcadı.

İLK DEVRE 1911’İN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI
Kapaklıspor, 1911 Çerkezköyspor'un önde tuttuğu oyunda kontra ataklarla rakip takıma zor anlar yaşatırken 32'nci dakika'da buldukları net gol fırsatından yararlanamadı. Gelişen ender kontra ataklarından birisini de kaçıran Kapaklıspor skorda eşitliği yakalayamayınca ilk yarı 1-0 1911 Çerkezköyspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

KAPAKLISPOR NET GOL POZİSYONUNU DEĞERLENDİREMEDİ

Maçın ikinci devresinde her iki takımda karşılıklı bulduğu pozisyonlardan yararlanamazken 47'nci dakikada Kapaklıspor geliştirdiği pozisyonda net gol fırsatından faydalanamadı. Mücadelenin 55'nci dakikasında 1911 Çerkezköysporlu Bahadır’ın sol çarprazdan vurduğu sert şutu kaleci parmaklarının ucuyla kornere çelmeyi başardı. Kazanılan köşe vuruşunun ardından Gürel Kapaklıspor kalesini uzaktan yokladı ve şutu az farkla auta çıktı.

MAÇ 1911’NİN 1-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI
1911 Çerkezköyspor'un sık ataklarına karşılık kontra atakla cevap veren Kapaklıspor 60'ncı dakikada Yasin ile karşı karşıya bir pozisyondan yararlanamadı. Mücadelede dakikalar 80'i gösterdiğinde Kapaklıspor 1911 kalesine uzaktan bulduğu şutlarla yoklarken hiç bir sonuç alamadı. İki takımda ikinci yarıda bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamazken mücadelenin 90 dakikası 1-0'lık 1911 Çerkezköyspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.