1911 yönetimi ziyaretlerine devam ediyor

Yeni yönetimin oluşmasının ardından ziyaretlere başlayan 1911 Çerkezköyspor Yönetiminin yeni durağı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz oldu.

1911 yönetimi ziyaretlerine devam ediyor
11 Temmuz 2014 Cuma 07:19

HER ZAMAN GENÇ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
1911 Çerkezköyspor yönetimi gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ü ziyaret etti. İlk olarak Ali Bozdağ’ı ziyaret eden 1911 Çerkezköyspor yönetimi, yeni oluşan yönetimi tanıtarak fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Ali Bozdağ, “Spordan pek anlamıyorum ama sporu ve sporcuyu seviyorum. Bize düşen her hangi bir görev olursa genç kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Maddi yada manevi olarak her zaman destek olmaya hazırız” dedi.
FUTBOL TAKIM OYUNUDUR
Genç bir kadro oluşturduklarını ifade eden 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut İşlek ise, “Önemli olan gençlerimizi kahve köşelerinden, internet kafelerden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmektir. Sadece Futbol değil güreş ve salon sporlarında da başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyarete Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan başlamalarının sebebini Çerkezköy esnafına kendilerini anlatmak olarak ifade eden Kulüp Başkanı Murat Narçın’da esnaflardan takıma destek olmalarını isteyerek, “Futbol bir takım oyunudur. Biz yönetim ve taraftarımızla da takım ruhu içinde olmalıyız. Bu sebeple de esnafımızı da yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
ZOR BİR GÖREVE TALİP OLDUNUZ
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ziyaretinin ardından 1911 Çerkezköyspor yönetiminin son durağı Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan karagöz oldu. Gerçekleşen ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Gerçekten zor bir göreve talip oldunuz. Yolunuz açık olsun. Bizde geçtiğimiz ay yapılan toplantıda kent konseyi başkanlığına seçildik. Kent Konseyleri belediye ve vatandaş arasındaki sivil köprüdür. Kent Konseyi görevini gönüllü yapan kişileriz. Bu görevi yapmaktan şeref duyuyoruz. Herkese açık bir platformdur” açıklamasında bulundu.
SPORA HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ
Spora her zaman destek verdiklerinin altını çizen Karagöz, “Geçtiğimiz yıl Çerkezköy Serkan Müjgan Karagöz Eğitim Uygulama Merkezi olarak Türkiye şampiyonasında futbolda dördüncü olmuştuk. Ancak Silivri adına yarışmıştık. Bu yıl ise okul olarak kulübümüzü kurduk. Gerçekten çok hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Engeli olan vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı okulumuza gelip spor yapmaları tavsiyesinde bulunuyoruz” diye konuştu.
KULÜP OLARAK ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ
Bu yıl güçlü bir yönetim ile iyi bir kadro kurduklarını ifade eden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın ise, şunları söyledi; “Çerkezköy’de bulunan esnafımızın desteği ile bu görevde tek başına değilim. Biz olduğumuz için işimiz kolaylaşıyor. Birlik ve beraberlik içinde yönetimde yer alan arkadaşlarımız ile birlikte 1911 Çerkezköyspor’u iyi yerlere getirmek istiyoruz. Yeni sezon öncesi transferlerimizin yüzde 90’ı bitti. Yüzde onluk kısım da ince eleyip sık dokuyacağız. Geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da yer alan 13 futbolcuyu kadromuzda tuttuk. Bildiğimiz mevkilerin çocuklarını transfer ederek kadromuzu güçlendirdik. Kulüp olarak alt yapıya da önem veriyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.