2 bin 500 sporcu arasından gümüş madalya

Çerkezköylü sporcu Murat Kıroğlu, 15-17 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen ve yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığı 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda Ferdi Kata dalında gümüş madalya kazandı. Kıroğlu’nun da dahil olduğu Site Spor Kulübü Kata Takımı Master Kata dalında da birincilik elde etti

2 bin 500 sporcu arasından gümüş madalya
29 Ağustos 2014 Cuma 07:52

Türkiye Karate Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan ve 15-17 Ağustos tarihlerinde Erzurum’da düzenlenen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’na katılan Çerkezköylü sporcu, aynı zamanda TÜTEV METEM Tekstil Alan Şefi Murat Kıroğlu, ferdi kata dalında ikincilik elde ederek bir başarıya daha imza attı.
KATA TAKIMI BİRİNCİLİK ELDE ETTİ
Murat Kıroğlu, Sami Yeşilbaş ve Duray Yılmaz'dan oluşan Kapaklı Site Spor Kulübü Kata Takımı da turnuvada Master Kata dalında da birincilik elde etti. Bu sonuçların ardından, Site Spor Kulübü Kata Takımı, toplamda bir kupa ve üç ferdi dereceyle 2 altın ve 2 gümüş madalyanın sahibi oldu. 25 ülkeden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun tatamiye çıktığı turnuvada, Türkiye genel klasmanda en fazla madalya kazanan ülke oldu.
HEDEFİ OPEN KARATE TURNUVASI’NDA ALTIN MADALYA KAZANMAK
Turnuvada elde ettiği başarıdan ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Murat Kıroğlu, “Bu dönem antrenman aşamasındaydım ve turnuvaya hazırlık olması amacıyla katıldım. Asıl hedefim 50 ülkenin katılacağı 9.İstanbul Open Karate Turnuvası’nda altın madalya kazanmak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.