2015 yılında 10 bin kişilik stat

Çerkezköy’de bulunan Amatör Spor kulüplerine destek konusunda büyük bir özveri örneği gösteren Çerkezköy Belediyesi, 4 kulübe yaptığı malzeme desteklerinin ardından Ocak ayında maçları başlayacak olan Yaşar Doğu Spor Kulübüne de hafta sonu malzeme desteğinde bulundu. Spor malzemelerini teslim ederek futbolculara başarılar dileyen Belediye Meclis üyesi Uğur Erem, “2015 yılında 10 bin kişilik stat projemiz var. Kapalı spor salonunun yanında bulunan alana büyük bir stat yapacağız. Eski garaj ve otopark yanına büyük bir kültür merkezi ve dere boyunda vatandaşlarımızın rahatlıkla gezebilecekleri yaşam alanları oluşturacağız. Bunlar bizim öncelikli hedeflerimiz. Bu hedefler içinde meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte başarılı olmaya çalışıyoruz. Şimdiden futbolcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hedef büyük ama şampiyon olamasalar da onlar bizim gönüllerimizin şampiyonudur” dedi.

2015 yılında 10 bin kişilik stat
18 Kasım 2014 Salı 08:14

BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Çerkezköy Belediyesi tarafından Amatör Spor kulüplerine yapılan yardımlar kapsamında Ocak ayın maçları başlayacak olan Yaşar Doğu Spor Kulübüne de malzeme desteği sağlandı. Samsunlular Derneği’nde düzenlenen malzeme teslim töreninde konuşan Dernek Başkanı ve aynı zaman da Belediye Meclis üyesi Enver Bayram, kendilerine malzeme desteği sunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek, “Normal de sezon Ocak ayında açılıyor ve inşallah şampiyon olmayı düşünüyoruz. Bugün bir araya gelmişken her hafta sonu yaptığımız çiğ köfte partimizi yeniden yapmak istedik. Bizler Uğur Hocamız ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla Çerkezköy de halkımıza bir 5 sene hizmet etmek için elimiz taşın altına koyacağız diye başladık ama gövdemizi koymuş olduk. İnşallah desteklerinizle de başarılı olacağız. Dernek olarak yaptığımız faaliyetlerden hariç bir de Yaşar Doğu Spor kulübümüz var. Çok şükür gençlerimiz pırıl pırıl ve bu sene şampiyon olmak için bizlere söz verdiler” diye konuştu.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARLA İLGİLİ BÜYÜK ÇALIŞMAMIZ OLACAK

Futbolculara her türlü maddi ve manevi desteği sağlayarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inancının tam olduğunu ifade eden Bayram, “Çerkezköy Belediyesi’ne, amatör spor kulüplerine yaptığı yardımlardan dolayı özellikle Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. Bizler hem dernek hem de kulüp olarak bir de belediye meclis üyeliği sıfatı omuzlarımıza binmiş oldu. Bundan dolayı da Hayrettin Köroğlu arkadaşımızı kulüp başkanı olarak seçtik. Bu konuda kulübü kurduğumuzdan beri Yönetim Kurulu ve Üyelerimiz her türlü desteği verdiler ve bu günlere kadar geldik. Büyük ihtimalle ya haftaya yada bir sonraki haftaya madde bağımlılığıyla ilgili çocuk yaşta çocuklarımızın kullandığı yada bir şekilde aşıladıkları kötü alışkanlıklarla ilgili büyük bir çalışmamız olacak” dedi.

ENVER BAYRAM’I ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram’ın ardından konuşan Belediye Meclis üyesi Uğur Erem ise, “Vahap Başkanımızın selamını getirdim. Belediye olarak gençliğe, spor ve eğitime birinci derece de öncelik veriyoruz. Amatör sporlarının kalkınması gençliğin daha iyi yerlere gelebilmesi, dışarıdan parayla topçu alınarak fazla başarının getirilemeyeceğinin örneklerini yaşadığımız için amatör kulüplerimize büyük bir değer veriyoruz. Bunu bir başlangıç olarak seçtik ve diğer spor kulübümüze geçtiğimiz aylarda yardım yaptık. Fikstür gereği bugün bu töreni düzenledik. Hepinizin huzurunda Enver başkana teşekkür ediyorum. Kendisi sivil toplum örgütlerinin çalışma yöntemlerinin en iyi örneğini savunuyor hem meclis üyeliği hem dernek başkanlığı, sendika yöneticiliği gibi birçok yükü sırtında taşıyor. Çalışmalarından dolayı kendisini takdir ediyoruz” açıklamasında bulundu.

NELER YAPABİLECEĞİMİZE HALKIMIZ ŞAHİT OLDU

Yaşar Doğu Spor Kulübünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Erem, “Önümüzdeki süreçte spor anlamında çok daha büyük ortam sağlayacağız. Modern futbol sahaları, kültür merkezi yapacağız. Çerkezköy’ün nüfusunun büyük kısmının gençlerden oluştuğunu biliyoruz ve bu gençlerin boş zamanlarını geçirip değerlendirebilecekleri alanların çok kısa olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki süreçte 2015 stratejik plan ve program da belirttiğimiz gibi spor alanlarını yürüyüş ve parklar, ailelerin rahatlıkla ocuklarıyla oturabilecekleri yeşil alanları hızla üreteceğiz. Bu konuda halkımızın çok büyük bir beklentisi olduğunu da biliyoruz. Bizler de sizden biraz sabır ve zaman rica ediyoruz. Kolay değil büyükşehir yapılanmasıyla karşı karşıyayız. Büyükşehir yapılanması ister istemez bazı şeyleri zamana bağlı olarak gerçekleştiriyor. İnşallah büyükşehrimizin burada ki birimleri de Aralığın 18’inde açılacak. Tekirdağ’dan yürütülmesi gereken hizmetlerin tamamını burada oluşturacağız ve çok daha hızlı hizmet vereceğiz. İşlerimiz bu süreçte de aksayıp yavaş gidebiliyor ama herkes bu zaman içinde sosyal ve kültürel alanlarda belediyemizin çok daha iyi şeyler yapabileceğini sizlerde şahit olacaksınız” dedi.

SPORTİF ANLAMDA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ

Meclis üyesi Uğur Erem, genç oyunculara, bütün olumsuzluklara rağmen başarılı olmalarını temenni ederek, “Son dönemde Türkiye de futbol atık inişe geçmek üzere. Çok sıkıntılar var ve bunun temel sebebi de altı yapı ve okullara inmemektir. Biz öteden beri savunduğumuz her türlü sporun kaynağı gençlik ve okullardır. Amatör sporu ne kadar desteklerseniz o kadar başarı elde edersiniz. Her yıl amatör ligden en az iki oyuncuyu üst liglere transfer edersek hem ekonomik hem de Çerkezköy’ü sportif anlamda kalkınması için çok büyük başarılar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2015 YILINDA 10 BİN KİŞİLİK STAT

2015 yılı içinde 10 bin kişilik stat projelerinin olduğunu sözlerine ekleyen Erem, “Kapalı spor salonunun yanında bulunan alana büyük bir stat yapacağız. Eski garaj ve otopark yanına büyük bir kültür merkezi ve dere boyunda vatandaşlarımızın rahatlıkla gezebilecekleri yaşam alanları oluşturacağız. Bunlar bizim öncelikli hedeflerimiz. Bu hedefler içinde meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte başarılı olmaya çalışıyoruz. Şimdiden futbolcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hedef büyük ama şampiyon olamasalar da onlar bizim gönüllerimizin şampiyonudur. Yeni bir belediye olması nedeniyle belki yardımlar biraz kısıtlı kalmıştır ama önümüzdeki süreçte bu yardımları daha da fazla yapacağımızın sözünü veriyoruz. Oyuncularımızın beklentileri olan antrenman ve futbol sahasını da 2015 yılında gerçekleştireceğiz” dedi.

TESLİM TÖRENİNİN ARDINDAN ÇİĞKÖFTE İKRAMI YAPILDI

Malzeme teslim töreninin ardından Dernekte hazırlatılan çiğköfteler üyelere servis edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş - 9 yıl önce
kardeşim stat yapacaksınız ne ilşe yarayacak? organizede milyon dolarlık stat arsası var zaten. orasuı yeter siz öncelikle vatandaşın sportif işhtiyacını karşılayın. 120 bin nüfuslu çerkezköyde yürüyüş alanı yok.
Avatar
55 - 9 yıl önce
zaten açıklamalar senin beklentilerine cvp vermiyormu yalandan tam okumadan laf olsun torba dolsun diye çekememezlikten yazıyon. helalolsun
adamlara projeleri güzel bekle gör cahil
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce @55
kimi niye çekemeyeyim? ne saçmalıyorsun? çerkezköyde yaşayan 120 bin kişiyi es geçip top oynayan 22 kişiye mi stat yapılsın? bunca zasmna nerde oynuyorsanız gider yine orda oynarsınız organizede tertemiz stat var vatandaş gidemeyir oralara. bırakında birazda vatandaş için birşeyler yapılsın sizi kim niye çeksin yada çekemesin? kimsiniz ne faydanız var?