21 FARKLI NOKTADA BESLEME İSTASYONLARI OLUŞTURULDU

Çerkezköy genelinde Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sokak hayvanları için mama desteği çalışmaları devam ediyor.

21 FARKLI NOKTADA BESLEME İSTASYONLARI OLUŞTURULDU
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Ocak 2021 Salı 11:57


Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, kent genelinde sokak hayvanları için besleme istasyonlarının sayısı arttırıldı.

PERİYODİK OLARAK MAMA TAKVİYESİ YAPIYORUZ
  Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde tespit edilen 21 farklı noktaya sokak hayvanları için beslenme istasyonları monte edildi. Sokak hayvanlarının, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde aşılarının ve bakımlarının yapıldığını, sonrasında da kanunlar gereği alındıkları yerlere bırakıldıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sevimli dostlarımız için kentimizin 21 farklı noktasında besleme istasyonları oluşturduk. Bu besleme istasyonlarımıza da periyodik olarak mama takviyesi yapıyoruz” diye konuştu.
BESLEME İSTASYONLARINA SAHİP ÇIKALIM
   Bazı noktalarda besleme istasyonlarına zarar verildiğini sözlerine ekleyen Akay, “Vatandaşlarımızdan minik dostlarımız için oluşturduğumuz besleme istasyonlarını koruyup kollamalarını istiyoruz” diyerek, ihtiyaç olması halinde farklı noktalara da besleme istasyonu monte edilebileceğini ifade etti. İlerleyen günlerde besleme istasyonu sayısını daha da arttıracaklarını kaydeden Başkan Akay, “Ayrıca Çerkezköy Gönüllü Arama Kurtarma ekiplerince hazırlanan besleme kapılarını da tespit edeceğimiz uygun noktalara monte edeceğiz” dedi.
Akay, “Özellikle kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz sokak hayvanları için vatandaşlarımız da evlerinin önüne bir kap mama ve su koyarak destek olabilirler. Ayrıca araçlarımızı çalıştırmadan önce de, altında olması muhtemel minik dostlarımızın zarar görmemesi için kaputa vurmayı unutmayalım" ifadelerini kullandı.
BESLEME İSTASYONLARININ YERLERİ
   Bağlık Mahallemizde Efe Sokak’ta Belediye Tandır Fırını yanında, Muhtarlık Binası yanında ve Bağlık Mahalle ve Taziye Evi Tandır Fırını önünde; Cumhuriyet Mahallemizde Park ve Bahçeler Müdürlüğü yanında, Sağlık Ocağı girişi duvar önünde, Ay Işığı Sitesi yanında elektrik trafosu önünde ve Forest City-2 Sitesi Tomurcuk Anaokulu karşısında; Fatih Mahallemizde Ambardere Mevki Çözüm Akademi Okulları giriş kapısı yanında, Adliye Otoparkı elektrik trafosu arkasında ve Baki Sokak’ta Alparslan Türkeş Parkı yanında; Fevzipaşa Mahallemizde Namık Kemal Bulvarı Tır Garajı karşısında; Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Güven Sokak Kapalı Otopark Alanı araç girişi yanında, Şehit Doğan Çabuk Sokak Çocuk Parkı arkasında ve Dalyan Sokak Zabıta Noktası yanında; Gazi Osman Paşa Mahallemizde Fatih Caddesi Fatih Kavşağı Parkı yanındaki trafo önünde ve Sayar Sokak’ta Çocuk Parkı yanındaki trafo önünde; İstasyon Mahallemizde Poyraz Sokak’ta Recep Arif Gabralı İlkokulu karşısında çocuk parkı girişinde ve TESKİ Su Deposu yanında; Kızılpınar Mahallemizde Kocameşe Piknik Alanı girişinde; Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Kumlugeçit Emlak Konutları arkasında Baran Sokak’taki elektrik trafosu yanında ve Sanayi Bulvarı Altınyıldız Fabrikası karşısındaki trafo yanında.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.