240 konut teslim ediliyor

Büyükyoncalı Belediyesi Toplu Konut Projesi içerisinde yer alan 1. Etap Konutları hak sahiplerine Ağustos ayı içerisinde teslim edilecek.

240 konut teslim ediliyor
28 Temmuz 2007 Cumartesi 08:35

KONUTLAR TAMAMLANDI

1. Etap'ta yer alan 240 konutun önümüzdeki ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını belirten Büyükyoncalı'nın başarılı Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, "Projde yer alan konutların inşaatları tamamlandı. Şimdi çevre düzenlemesi, yol ve altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Onları da kısa bir süre içerisinde bitirip, hak sahiplerine konutlarını teslim edeceğiz" dedi.

AÇILIŞLAR TOPLU YAPILACAK

Toplu konutların ilk etabı için anahtar teslim töreni düzenleyeceklerini belirten Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, "Ayrıca aynı gün 21 derslikli Atatürk İlköğretim Okulu'nun açılışını yapmayı, yapımı yine tamamlanmak üzere olan Pazar Yerimizin açılışını ve Sariyer Belediyesi'nin katkıları ile yapılan parkımızın açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca aynı günün akşamına geniş katılımlı bir halk konseri de düzenleyeceğiz" dedi.

320 KONUTLUK PROJDE YOLA ÇIKTI

Belediye tarafından hayata geçirilen Toplu Konut Projesi'nin 1. Etabının tamamlanmasının ardından 1. Etap çalışmalarına başlanıldığını da belirten Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, "Ayrıca özel sektörün, yatırımcılarımızın beldemize olan ilgisi sürüyor. Beldemize bir firma tarafından 320 konutluk dev bir konut projesi daha başlanıyor.

METROPOLKENT YAPILACAK

Palamutdere'de yapılacak olan 'Metropolkent Konut Projesi' ile beldemiz modern ve son derece güzel bir yaşam alanına daha kavuşmuş olacak. Bu konut projesinde de radyan temel kullanılacak ve projede site çarşısı, otoparkı, yüzme havuzu, yeşil alanları, spor sahaları (Tenis, basketbol, voleybol) bulunacak.

18 dönümlük bir alan üzerine inşaa edilecek olan Metropolkent Konut Projesi ile birlikte beldemizin değeri bir kez daha artacak" dedi.

YATIRIMCI TERCİH EDİYOR

Yatırımcıların beldelerini tercih etmesindeki en büyük nedenin altyapı ve üst yapı sorununun bulunmayışına bağlayan Belediye Başkanı Nureddin Yılmaz, "Ayrıca beldemizin tabii güzellikleri, eşsiz doğası, temiz havası yatırımcıları çekiyor" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.