250 kişilik iş görüşmesine 1300 kişi başvurdu

İŞKUR Çerkezköy Şubesi yetkililerinden alınan bilgiye göre Kale Kilit firmasının İstanbul’da ki firmasında çalıştırılmak üzere işçi alımına bin 300 kişinin başvuruda bulunduğu ifade edildi

250 kişilik iş görüşmesine 1300 kişi başvurdu
09 Ekim 2015 Cuma 17:49

 YÜZLERCE KİŞİ KUYRUK OLUŞTURDU

Kale Endüstri Holding firmalarından, İstanbul Güngören’de kurulu Kale Kilit ve Kalıp Sanayi AŞ.’nin Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde 2016 yılında faaliyete geçecek olan fabrikasına yetiştirilmek üzere 250 civarında vasıflı vasıfsız işgücü istemi için İŞKUR Çerkezköy Şubesine Perşembe günü itibariyle yüzlerce kişi başvuru için kuyruk oluşturdu.

1300 KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu Çerkezköy Hizmet Merkezinde başlayan görüşmelere 1750 civarında kişinin geldiği ifade edilirken, firma yetkililerinin işgücü talebi ile ilgili açıklamaları sonrası 1750 civarı kişiden 450’si başvuruda bulunmaksızın ayrılmış, yaklaşık 1300 kişinin de başvuruda bulunduğu açıklandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.