30 Ağustos da 2 büyük etkinlik

Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 2 büyük etkinlik yapacak. Etkinlik kapsamında ilk olarak 'Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası I. Taekwondo Şampiyonası' ve ‘GRİPİN’ ile Deniz Toprak’ın sahne alacağı halk konseri düzenlenecek.

30 Ağustos da 2 büyük etkinlik
29 Ağustos 2014 Cuma 08:05

ÇERKEZKÖY TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Çerkezköy'de dolu dolu geçmesi amacıyla harekete geçen Çerkezköy Belediyesi bu kapsamda ilk olarak saat 10.00 itibariyle 'Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası I. Taekwondo Şampiyonası' etkinliğine ev sahipliği yapacak.
AMAÇ GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMEK
Yurtdışı ve ülke genelinden toplam 300 sporcunun katılacağı etkinliğin Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşeceğini dile getiren Başkan Akay, “Spora ve sporcuya destek kapsamında belediye olarak üzerimize düşeni  yapma gayreti içerisindeyiz. Bu noktada da  Uluslararası nitelikte gerçekleşecek olan bu şampiyonamız, ilçemiz Çerkezköy'ün gerek dünya ülkeleri gerekse diğer illerimiz tarafından daha çok tanınmasını sağlayacak ve gençlerimizi spora teşvik edecektir” dedi.
ÖDÜL TÖRENİ SAAT 15.00’DA YAPILACAK
Şampiyonanın gün boyu süreceği bilgisi veren Vahap Akay, “Turnuvamızın ödül töreni ise, saat 15.00'da gerçekleşecektir. Şampiyonamız tüm halkımıza açık olup, spor şölenimize bütün vatandaşlarımız davetlidir” diye konuştu.
KONSER SAAT 20.30’DA BAŞLAYACAK
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Belediye olarak GRİPİN ve Deniz Toprak’ın sahne alacağı halk konseri gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen Akay, “Konserimiz 30 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Alanı Yanında yapılacaktır. Konserimiz ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.