3M Yelken Takımı 3. oldu

Bu sene ilk defa çalışanlarından oluşan bir yelken takımı kurarak yarışlarda mücadele etmeye başlayan 3M Yelken Takımı, katıldığı ikinci yarışında da üçüncü olarak bir başarıya daha imza attı.

3M Yelken Takımı 3. oldu
15 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy Fabrikası'ndaki çalışanlarında katılımıyla yelken takımı kurarak yarışlarda mücadele etmeye başlayan 3M Yelken Takımı, katıldığı ikinci yarış olan Denizbank Kupası yarışında da üçüncü olarak bir başarıya daha imza attı.
Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü tarafından 4 Haziran 2011 tarihinde Ataköy’de düzenlenen Denizbank Kupası yarışında 3M Yelken Takımı, başarılı bir performans göstererek üçüncü oldu. 19-22 Mayıs 2011 tarihlerinde katıldığı ilk yarış olan Shop&Miles Bosphorus Cup’ta üçüncülük kupasını kaldıran 3M Yelken Takımı, ikinci yarışında da üçüncülük ödülünü evine götürdü.
IRC 4 sınıfında mücadele eden 3M Yelken Takımı, Eylül ayına kadar 5 yarışa daha katılacak. Yelken eğitimlerine de ara vermeden devam eden 3M Ekibi, bu yıl yelken yarışlarının en favori takımları arasında gösteriliyor.
3M 1987 YILINDAN BU YANA ÇERKEZKÖY’DE
Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de 300’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. 3M Türkiye; kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunuyor.
ÇERKEZKÖY ARGE ÜSSÜ OLUYOR
1992 yılından bu yana Türkiye’de üretim yapan 3M, 2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy fabrikasında, temizlik, kırtasiye, kişisel bakım, sağlık ve otomotiv sektörlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, maskeler, filtrasyon ürünleri ve çocuk bezi yan bantları üretimi yapmaktadır. Türkiye’de üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyada 40’a yakın ülkeye ihraç edilmektedir. 3M yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Çerkezköy’deki üretim tesisine ARGE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.