5 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi ​

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 5 yıllık görev süresi boyunca kent genelinde ilkokula yeni başlayan toplam 5 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edildiğini ve ihtiyaç sahibi öğrencilere de kıyafet yardımında bulunulduğunu kaydetti

5 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:24

5 YILDA 5 BİN ÖĞRENCİ
Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe merkezi ile Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerindeki okullarda eğitim ve öğretime yeni başlayan ilkokul öğrencilerine 5 yıl boyunca çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edildiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Beş yıl boyunca okula yeni başlayan öğrencilere verilmek üzere Belediyemiz tarafından temin edilen çanta ve kırtasiye malzemeleri okul yönetimlerine teslim edildi. Okul idarecileri de kendilerine teslim edilen çanta ve kırtasiye malzemelerini eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan öğrencilerimize dağıttı” dedi.

KIYAFET YARDIMINDA DA BULUNULDU
Başkan Akay ayrıca okul yönetimleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere de her eğitim öğretim yılı başında okul kıyafeti yardımında bulunulduğunu sözlerine ekledi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.