50 adet çam fidanı toprakla buluştu

21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün katkıları ile Emine Penbeten Adal Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte fidan dikim etkinliği düzenlendi.

50 adet çam fidanı toprakla buluştu
27 Mart 2018 Salı 11:58

ORMAN HAFTASI KUTLANDI
50 adet çam fidanın toprakla buluşturulduğu etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ile Kapaklı Emine Penbeten Adal Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
DAHA YEŞİL BİR KENT İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Yapılan fidan dikim etkinliğinde amaçlarının doğaya olan yararın yanı sıra çocuklara ağaç sevgisi ve doğa sevgisini aşılamak olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Nasıl ki şimdi bu fidanları toprağa dikerek can verdiysek, onları diktiğimiz gibi de korumak zorundayız. Ormanlarımızı çoğaltmak, korumak, yaşatmak hepimizin boynunun borcu. Bizler gelecek nesillerimiz,e gölgesinde dinlenebileceği, konaklayabileceği ağaçlar bırakmalıyız. Ya doğayı yok etmeye devam edeceğiz ya da elimizde olana sahip çıkacağız. Daha yeşil bir Kapaklı için ağaçlarımızı koruyalım, kollayalım. Biz Kapaklı Belediyesi olarak daha yeşil bir kent için üretmeye  devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.