Ø 600'lük hat yenisi ile değişiyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından şehre içme suyu sağlayan Su Terfi Merkezi ile Su Deposu arasında kalan Ø 600'lük hat yenisi ile değiştirildi.

Ø 600'lük hat yenisi ile değişiyor
12 Eylül 2007 Çarşamba 08:21

1980'li yılların başında yapılan hattın artık eskidiğini ve ömrünü doldurduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, "Esidiği için sık sık su kaçakları ve arızalar yaşanıyordu. Bu nedenle 680 metreyi bulan hattı komple yeniliyoruz. Yeni hat komple çelik ve epaksili boru ile yapılıyor. Epaksili borunun en büyük özelliği bakteri ve mikrop üretmemesi" dedi.
Su Terfi Merkezi ile Su Deposu arasında kalan 680 metrelik kısmın epilaksi çelik borui le değiştirilmesi çalışmalarının 10-15 gün içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, böylece Su Terfi Merkezi'nin en önemli sorunlarından birinin çözülmüş olacağını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.