697 paket kaçak sigara ele geçirildi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri istihbari çalışmalar neticesinde 697 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirdi

697 paket kaçak sigara ele geçirildi
12 Mayıs 2015 Salı 17:13

 697 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kaçak sigara satan işletme ve kişilere göz açtırmıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Ö.B isimli iş yerinde arma yapan Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahse konu iş yerinde değişik markalarda toplam da 697 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

ÇALIŞMALAR AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

İş yeri sahibi şüpheli A.G. isimli şahıs görevlilerce yakalanarak adli makamlara sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ilçe genelinde kaçak içki ve sigara satışına yönelik olarak çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceği ifade edildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.