7 değil 17 parti birleşse önümüzde kimse duramaz

Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 7 parti tarafından desteklenen Ekmelettin İhsanoğlu'na karşı partisinin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın iddiasını ortaya koydu. Bahar, seçim öncesinde milletvekilleriyle birlikte sokağa inerek adayları Recep Tayyip Erdoğan'a oy isteyeceklerini belirterek, "Küçük partiler bir araya gelmiş. 7 değil 17 parti birleşse önümüzde duramaz. Yüzde 60 ile ilk turda kazanacağız" diye konuştu

7 değil 17 parti birleşse önümüzde kimse duramaz
21 Temmuz 2014 Pazartesi 07:57


Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partisinin Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mutlak galip olacağını savundu. Rakip adaylara hiç şans tanımayan Reşat Bahar, "Küçük partiler bir araya gelmiş. 7 değil 17 parti birleşse önümüzde duramaz. Yüzde 60 ile ilk turda kazanacağız" diye konuştu
AK PARTİ SOKAĞA ÇIKIYOR
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde siyasette ısınacağa benziyor. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayı partisinin Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için hazırlanıyor. İlçe Başkanı Reşat Bahar, TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte Ak Parti Milletvekilleri öncülüğünde parti olarak Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy istemek için sokağa çıkacaklarını belirtti. Bahar, "Milletvekillerimizle birlikte program yapıp Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımıza destek isteyeceğiz. Bayram'dan sonra bu da olur. Bunun dışında parti olarak SKM öncülüğünde hazırlanacak programı uygulayacağız" dedi.
KÜÇÜK PARTİLER DESTEKLİYOR
Muhalefetin adayı Ekmelettin İhsanoğlu'nu 7 partinin desteklediğini açıklaması için konuşan Reşat Bahar, "Son olarak BBP destek açıklamış. BBP zaten az oy alan bir parti. Küçük partiler destekliyor. 7 değil 17 parti birleşse önümüzde kimse duramaz. Evelallah bu millet Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığına taşıyacaktır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez millet Cumhurbaşkanı seçecek. Bizde 'Milletin Adamı' sloganıyla  milletimizin karşısına çıkıyoruz. 1. turda yüzde 60 oyla sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.