75. Yıl Ortaokulu’nun sergisi açıldı

75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin 2015 – 2016 eğitim – öğretim sezonu boyunca yapmış olduğu çalışma ve projeler yılsonu sergisiyle görücüye çıktı.

75. Yıl Ortaokulu’nun sergisi açıldı
25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:41

ÇOK AMAÇLI SALONDA GERÇEKLEŞTİ

75. Yıl Ortaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleşen sergi açılışına Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Yusuf Hayri, 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, 75. Yıl Ortaokulu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin 2015 – 2016 eğitim – öğretim sezonu içerisinde yapmış oldukları çalışma ve projeleri içeren serginin açılışında konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, açılışı yapılan yılsonu sergisinin hayırlı olmasını dileyerek öğrenci ve öğretmenlere başarılarının devamını diledi.

KERMES DÜZENLEDİ, MÜZİK DİNLETİSİ YAPILDI

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezen katılımcılar, çalışma ve projeler hakkında öğrencilerden bilgiler aldılar. Sergi esnasında okulun müzik öğretmenlerinden Elif Güner’in koordinesinde kurulan grupla katılımcılara müzik dinletisi sunulurken; okulda ayrıca küçük de bir kermes düzenlendi.

Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.