8 girişimci projesi daha kabul edildi

Bu ay toplanan KOSGEB Girişimcilik Kurulu'na 9 yeni iş planı müracaatı yapıldı. Bu iş planlarından 8 tanesi kabul edilirken, bu iş planlarından biri de Çerkezköy'den oldu

8 girişimci projesi daha kabul edildi
19 Ekim 2013 Cumartesi 07:39

KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Tekirdağ Proje Değerlendirme Kurulu Ekim Ayı Toplantısı'ndan Çerkezköy'den giden bir proje onaylandı. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sonrasında yeni iş yeri sahibi olmak isteyen kursiyerlerin hazırladıkları iş planlarından başvuruların toplamı ise 9 oldu.
9 PROJE BAŞVURDU 8'İ KABÜL EDİLDİ
KOSGEB'in 30 bin TL hibe, 70 bin TL düşük faizli kredi imkanı veren "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sonrası iş yeri sahibi olanların sayısı Çerkezköy'de artıyor. Daha önce 13 girişimcinin bulunduğu Çerkezköy'de bir girişimci daha arttı. KOSGEB'in bu ay içerisinde yaptığı Proje Değerlendirme Kurulu'na Tekirdağ'da 9 girişimci iş planı ile müracaat etti. KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci, KOSGEB Edirne Hizmet Merkezi Müdürü Bedri Döngel ve KOSGEB Kırklareli Hizmet Merkezi Müdürü Hasan Tarık Altuntaş'ın Kurul Üyeliği Yaptığı Girişimcilik Kurulu'na 9 yeni iş planı görüşüldü. Bu iş planlarından 8'i kabul edilirken, daha önce kurul tarafından kabul edilen ve iş palanlarında revizyon talep eden 5 firmanın ise revizyon talepleri kurul tarafından kabul edildiği öğrenildi.
ÇERKEZKÖY'DEN BİR PROJE DAHA
KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde toplanan Girişimcilik Proje Değerlendirme Kurulu'nda, Gıda Ürünleri Ticareti, Gıda Ürünleri İmalatı (3 Adet), Yapı Malzemeleri Ticareti, Oto Yıkama, Yol Yardım ve Bilişim (2 Adet) sektörlerinde hazırlanan iş fikirleri (Plan-proje) görüşüldü. Bu projeler arasında Çerkezköy'den giden bir projede yer aldı. Kabul edilen proje Güvendim Gıda ve Ambalaj adlı proje oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.