Acele etti kaza yaptı

Önceki gün Atatürk Caddesi İş Bankası üzerinde bir şoförün aceleci davranması sebebi ile maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

	Acele etti kaza yaptı
08 Ağustos 2007 Çarşamba 08:30

ANA YOLDAN GELEN ARACI BEKLEMEDİ

Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası edinilen bilgiye şöyle gerçekleşti; Atatürk Caddesi üzerinde 59 UE 5900 plakalı Toyota Corolla marka aracı seyir halinde Altı Yol Kavşağı'na doğru inen Hilme Çavuş, tali yoldan Atatürk Caddesi'ne çıkmak isteyen ancak yol hakkı Hilme Çavuş'a ait olmasına rağmen beklemeyen 34 YL 9217 plakalı Ford Focus marka araç sürücüsü Mehmet Ali Sağdık ile çarpıştı.

HER İKİ ARÇATA DA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Ana yoldan gelerek altı yol kavşağına doğru seyir halinde olan Hilme Çavuş, bir anda önüne çıkan Mehmet Ali Sağdık'ın aracına çarpmamak için çaba sarf etse de, duramayarak Mehmet Ali Sağdık'ın aracına yandan çarptı.

Her iki araç sürücüsü de yaralanmazken çarpmanın etkisi ile her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.