Açıkalın öğretmenlerle bir araya geldi

Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Çerkezköy’de görev yapan öğretmenlere ‘Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi ve Motivasyon’ isimli bir konferans verdi

Açıkalın öğretmenlerle bir araya geldi
11 Eylül 2015 Cuma 16:11

ÖĞRETMENLER SALONU DOLDURDU

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen konferans Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Halk Eğitim merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy’de görev yapan öğretmenler ve idareciler katıldı.

“DÜŞÜNDÜKLERİMİ PAYLAŞMAYA GELDİM”

Konferansın başından sonuna kadar eğlenceli tavırlarıyla ve interaktif iletişim modeliyle dikkat çeken Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, katılım gösteren öğretmenlere eğlenceli ve bilgilendirici anlar yaşattı. “Ben sizinle sohbet edip bir şeyler paylaşmaya geldim. Burada herhangi bir konferans söz konusu değil.” diyen Açıkalın, “Ben sizlerle bildiklerimi değil, düşündüklerimi paylaşmaya geldim.” ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konferans sonunda Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Prof. Dr. Aytaç Açıkalın’a bir plaket takdim etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.