Adayımızın sözleri yanlış anlaşılmasın

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Uğur Kurtaran, geçtiğimiz günlerde esnaf ziyareti yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven'in "Bu topraklara, bu toprağın insanı hizmet eder" sözlerinin yanlış anlaşılmamasını, ancak bazı fırsatçıların bunu amacına uygun olmayan taraflara çekmeye çalıştıklarını belirtti.

Adayımızın sözleri yanlış anlaşılmasın
19 Temmuz 2007 Perşembe 08:23

SÖZLERİN ANLAMI;
ÜLKE, ÜLKE İÇİNDEN, ANKARA'DAN YÖNETİLİR

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven'in ülkenin Ankara'dan yönetilmesi gerektiğini hatırlatmak için bu sözleri kullandığını ancak bazı fırsatçıların bu sözleri kendi çıkarları doğrultusunda yanlış tarafa çektiklerini belirten CHP İlçe Başkan Vekili Uğur Kurtaran, "Fedahi Bey'in demek istediği ülkenin Ankara'dan yönetilmesi gerektiğidir. Ancak bazı kişiler bunu kendi çıkarları doğrultusunda bilinçli olarak farklı yerlere çekiyorlar ve farklı şekilde kullanmaya çalışıyorlar. Bu sözler yanlış anlaşılmasın, sözlerdeki amaç ülkenin Ankara'dan yönetilmesi gerektiğini, yüce Türk halkına hizmetin bu şekilde yapılabileceğini anlatmaktır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.