Ağaçlar bahara hazırlanıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından başlatılan kaldırım ve orta refüjlerdeki ağaçları budama ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Ağaçlar bahara hazırlanıyor
27 Aralık 2014 Cumartesi 08:46

 Atatürk Caddesi orta refüjü ve kaldırımdaki ağaçların budamasını ve bakım işlemini yapan Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri hava şartlarının müsaade etmesi durumunda Öztrak Caddesi, Cengiz Topel Caddesi’nde budama ve bakım çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.

BUDAMA VE BAKIM YAPILIYOR

 Öztrak ve Cengiz Topel Caddelerinin ardından Namık Kemal Bulvarı’ndaki ağaçların da budanacağını ve bakımlarının yapılacağını ifade eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, “Öncelikle ana cadde ve artellerde bulunan ağaçlarda budama ve bakım çalışması yapıyoruz. Konusunda uzman olan arkadaşlarımızdan oluşan ekipler budama çalışmasını yapıyorlar. Şuana kadar Atatürk Caddesi ve Sülün Sokak’taki çalışmalar tamamlandı.

BUDAMA DEVAM EDECEK

Hava şartları müsaade ettiği sürece Öztrak Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı’nda çalışmalar sürecek. Budama işlemi yaptığımız bölgelerdeki ağaçlar baharda tekrar yeşillenecek ve her biri güneş ışınlarından yeterli şekilde faydalanacağı için boy da atacaklardır. Ağaçların budanması aynı zamanda görüntü bakımından da ayrı bir uyum sağlayacak" ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.