Ahmet Çetin'den Zafer Bayramı mesajı

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir bayram mesajı yayınladı. Çetin "30 Ağustos Zaferi çağdaş Türkiye Cumhuriyeti devletinin temel taşıdır. Altın yeleli kısrak başı gibi olan güzel ülkem, tarihin görmediği kadar cesaret, akıl, inanç dolu büyük bir kahramanlık destanıyla kurtarıldı" dedi

Ahmet Çetin'den Zafer Bayramı mesajı
30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:29

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖNDERLİĞİNDE TEK YÜREK
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin yayınladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi; "30 Ağustos Zafer Bayramı böyle muhteşem bir düşüncenin hareketiyle ruh kazanmıştır. Bu büyük zafer, toprakları işgal altında olan milletimize kayıtsız şartsız bağımsızlığı hürriyeti ve milli hakimiyeti müjdelemiştir. Bu savaşın kazanılmasında en önemli etken kuşkusuz Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün, o ve her biri büyük kumandan olan değerli silah arkadaşlarının önderliğinde şanlı ordumuzun, din, dil, etnik köken ayrımı olmaksızın kadirşinas halkımızın, ulus olma bilinci içerisinde tek yürek olarak, ayrım yapmadan şehit kanlarıyla sulanan yurdumun her karış toprağına sahip çıkmalarıdır"
 
92 YIL ÖNCE BUGÜN YAKILIP, YIKILMIŞ DURUMDAYDI
Yüce Türk milletinin vatan sevgisi ve yurt bilinci, Cumhuriyetimizin temel niteliklerinin ve toplum yapımızın bu güne kadar maruz kaldığı ve bundan sonra da kalacağı iç ve dış tehdit ve şantajlara rağmen sonsuza dek yaşamının temel güvencesidir diye belirten Ahmet Çetin "92 yıl önce bu gün cepheden cepheye koşmaktan yorgun düşmüş, elinden silahları alınmış ordumuzun ve cennet vatanımın her köşesi işgal edilmiş yakılıp yıkılmış durumdaydı" dedi.
 
EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR MÜCADELE VERİLDİ
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin "Ulusumuz bu durumu karşısında Mustafa Kemal Paşamın önderliğinde verilen bu kutsal mücadelenin zaferle süslendiği 92. Yıldönümü kutluyoruz. Bu savaş ordumuzun ve Türk ulusunun kabiliyetini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu zafer ordumuz ve milletimizin birlik beraberliğinin en üst düzeyde gelişmesinin sonucunda olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Taarruz emrini verdiği 26 Ağustos 1922 tarihinde, silah mühimmat ve sayıca bizden fazla olan düşmanlara karşı, top yekun olarak bağımsız bir vatan ve hürriyet ateşiyle eşi benzeri görülmemiş bir mücadele verildi" ifadelerini kullandı.
 
HÜRRİYET VE BAĞIMSIZLIK DÜŞÜNCESİNİN ÖLÜMSÜZ ANITI
Ahmet Çetin yayınladığı bayram mesajının sonunda ise şu sözlere yer verdi; "Bu büyük ve onurlu mücadele ufuktan yeni bir devletin parlak güneşini müjdeliyordu. Büyük önder Atatürk'ün bize emanet ettiği, vicdanı hür, akılcı bir neslin bu manzarayı iyi kavraması gerekmektedir. 30 Ağustos Tarihi Şanlı Türk Ordusu inancının ve yiğitliğinin tarihe altın harfler ile kazındığı gündür. 30 Ağustos Tarihi Büyük Türk milletin yedisinden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak hürriyet ve bağımsızlığın bedelini ödediğinin simgesidir. 30 Ağustos Tarihi, ulusumun hürriyet ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtıdır
 
RUHLARI ŞAD OLSUN
'Bir milletin hayatı tehlikeye girmedikçe savaş bir cinayettir' diyerek, hayatlarını ortaya koyan başta eşsiz kahraman, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını Tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.