Ak Partiden Kıbrıs Barış harekatı ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetimi Kıbrıs Barış Harekatının 41.yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti

Ak Partiden Kıbrıs Barış harekatı ziyareti
22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:58

 ALLAH BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER YAŞATMASIN

 

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan ile yönetim kurulu üyeleri Kıbrıs barış Harekatının 41.Yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Muharip gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, “Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Kıbrıs Barış Harekatının 41.yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine ziyaret gerçekleştirmek istedik. Temsilciliğimizde de Kıbrıs gazilerimiz de ağırlıklı olarak mevcuttadır. Allah bir daha böyle şeyler bizlere yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

 

İNŞALLAH BÖYLE ACILARLA KARŞI KARŞIYA KALMAYIZ

 

Ziyaretten ötürü AK Parti İlçe Teşkilatı üyelerine teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise, “Kıbrıs savaşında bizim karşımızda düşman vardı, şimdi ise düşman yoktur. Sivil halk içinde düşmanlar çıkıyor. İnşallah bir daha böyle acı olaylar ile karşı karşıya kalmayız” açıklamasında bulundu.

 

ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

 

Ercan Erdoğan, terörün dünyanın her yerinde olduğunu ifade ederek, “Terörün dini, ırkı olmaz. Nereden gelirse gelsin bizler lanetliyoruz. Dünya var olduğu sürece terör olayları olacaktır. Derdimiz, gayemiz en aza indirilmesidir. Bu tür olayları inşallah bir daha yaşamayız. Barış süreci içersinde güneydoğudan şehit haberleri almıyorduk. Terör için de kullanılan insanlarımız da akıllarını başına alsınlar. Bu tür olaylara da vesile olmasınlar. Önceki gün Suruç'ta gerçekleştirilen saldırının ardından 32 vatandaşımız bir kötü kişinin emeli ile hayatını kaybetmiştir. Ülkemiz üzerinde kötü oyunlar oynanıyor. Bizler her zamanki gibi dimdik ayakta duracağız. Bu tür olaylar bizleri üzüyor. Ülkemizi parçalamak isteyenlere inat birlik ve beraberlik içersinde durarak fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

 

MİLLİ DUYGULARI YAŞIYORUZ

 

Erdoğan konuşmasının sonunda ise, “Kıbrıs Barış Harekatının 41.yıl dönümü münasebetiyle milli duyguların olduğu günü yaşıyoruz. Bundan sonra bu tür olaylara ve savaşlara inşallah gerek kalmaz. Huzur içersinde yaşanan bir dünya olur. Barışı ve huzuru sağlamak için eskiden savaş vardı. Hiçbirimizin terörden ve savaştan yana gönlümüz yoktur” dedi.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.