Ak partili kadınlar esnafı ziyaret etti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy’de partililerle birlikte kadın esnafı ziyaret etti. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Doğan, “Artık parti ayrımı gözetecek durumda değiliz. Tek çatı altında toplanıp ülkemizi bu zor durumdan kurtarmalıyız” dedi

Ak partili kadınlar esnafı ziyaret etti
15 Eylül 2015 Salı 16:37

DERTLERİNİ DİNLEYİP TALEPLERİNİ SORDU

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy’de AK Parti Çerkezköy Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte kadın esnafı ziyaret etti. Kadın esnafın dükkânlarını tek tek ziyaret eden Ayşe Doğan ve partililer, hem onların dertlerini dinledi hem de talepleri olup olmadığını sordu.

ZOR DURUMDAN KURTULMALIYIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ziyaret ettiği esnaftan alışveriş de yaptı. Ülkenin zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Doğan, “Artık parti ayrımı gözetecek durumda değiliz. Tek çatı altında toplanıp ülkemizi bu zor durumdan kurtarmalıyız” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.