AK Partililer fena kızdı

Önceki gece Osmanlı Camii önüne park edilen Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim propaganda aracının afişleri yırtıldı. Ak Parti İlçe Başkanlığı’nca kullanılan araca yapılan saldırı için suç duyurusunda bulunuldu…

AK Partililer fena kızdı
02 Ağustos 2014 Cumartesi 07:58

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimi için son viraja girerken, adayların propaganda çalışmaları da hız kazandı. Genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi aday portre ve afişleri ile giydirilen araçlar cadde ve sokaklarda propaganda yapmaya başladı. Onlardan biri de Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim aracı.
PARK HALİNDEKİ ARACIN AFİŞLERİ YIRTILDI
Önceki gece Osmanlı Camii önüne park edilen Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim aracı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gece yaklaştıkları aracın üzerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarını yırttı. Bazı fotoğrafların ise üzeri çizildi.
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ
Sabah aracın saldırıya uğradığını gören Ak Partililer, ilk iş olarak suç duyurusunda bulunmak oldu. Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda görevli Kazım Çat, “Gece geç saatlerde olmuş. Şimdi buradan direkt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gideceğiz. Gerekli tutanakları tuttuktan sonra suç duyurusunda bulunacağız. Daha sonrada reklamcıya gidip, yırtılan afişlerin yeniden giydirilmesini sağlayacağız. Bunu yapanın yakalanıp ceza almasını istiyoruz” diye konuştu.
BAHAR İLE CEZA TARTIŞMASI
Bu arada Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar Osmanlı Camii önüne park edilen seçim aracının saldırıya uğramasını feacebookta paylaşarak kınadı. Bu paylaşımın ardından bir vatandaş da yaptığı yorumda, kendi aracının bir süre önce aynı yerde trafik ekipleri tarafından cezaya uğradığını ancak Ak Parti’nin aracının aynı yerde nasıl kaldığını anlamadığını yazdı. Bunun üzerine Bahar ile bu Çerkezköylü vatandaş arasında feacebook üzerinde kısa bir süre karşılıklı atışma yaşandı. Bu atışmalara başka vatandaşlarda katıldı. Bir süre sonunda Bahar, feacebook sayfasındaki söz konusu yorumları sildi.
İşte o karşılıklı yazılanların bir bölümü
 
 
Reşat Bahar Bld.bsk.nin resimli a firmasina ait otobusler e bld onunde yol ortasinda ozel seritli yer ayrildi.bir ay neredeydiniz.
14 saat önce • Beğen
 
•                          
Mustafa Kapan abim sapla samanı karıştırıyorsunuz ya yapma allah aşkına sen akıllı bir adamsın o olay la bu olay birmi ve kendin söyluyorsun trafikten izin alınarak ozel yer ayrıldı sizin trafiğe bu arac için izin isteğiniz oldumu acaba ?
14 saat önce • Beğen • 3
 
•                          
Mustafa Kapan ve şunuda iyi bilinki bern trafık cezası yedim tam sizin aracın olduğu yerde benim meselem bu ve trafik benim konumda haklı park yapılamaz levhası var ben size sadece bunu sordum kızmanıza gerek yok .
14 saat önce • Beğen • 3
 
•                          
Tc Gürcan Kosuva mustafacım yanlış anlama sakın 1tane o şahısın posteri bayrağı olsaydı arabanda ceza yemezdin
13 saat önce • Beğen • 6
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürkan YILMAZ - 10 yıl önce
aynı yerde kim durduysa ceza yiyor veya uyarılıyor zaten...o araca ceza kesecek bir baba yiğit çıkmayınca halk uyarı yapmış :) konu resim değildir,park ettiği yerdir garanti :)
Avatar
Çerkezköy lü - 10 yıl önce
bu araba kaplı ama ruhsata işli değil siz ilk önce evrakları tamamlayın
Avatar
RAHİM KURT - 10 yıl önce
bende ayni yerde ceza yedi̇m i̇ç haklima gelmedi̇ başbakanin resmi̇ni̇ cama yapiştisaydim keşke.