AK Partinin yeni ziyaretçileri servis esnafı oldu

Yaklaşık bir buçuk ay önce yapılan kongrenin ardından Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen Abdullah Öğe ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ak Partili heyetin yeni ziyaretçileri Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve dernek üyeleri oldu.

AK Partinin yeni ziyaretçileri servis esnafı oldu
31 Ocak 2015 Cumartesi 08:38

 MAĞDURİYET YAŞIYORUZ

 

Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri dernek üyeleriyle birlikte AK Parti Çerkezköy İlçe BaşkanıAbdullah Öğe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Servis esnafı, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye Çerkezköy’de ‘korsan’ olarak tabir edilen kişilerin servis çektiğini ve kendilerinin mağdur olduğunu ifade ettiler. Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla düzenlerinin altüst olduğuna belirten servis esnafı normal plakaya sahip olup da bu işi yapan kişilerin mağduriyet yaşadıklarını söylediler.

 

YETERLİ ORANDA DENETİM GERÇEKLEŞMİYOR

 

Normal plakaların yol belgesi alamayacağına dikkat çekilirken, birçok fabrikanın servislerini çeken kişilerin plaka ve yol belgelerine dikkat etmediği ifade edildi. Kanunları takip etmeye ve uymaya çalıştıklarını söyleyen dernek üyeleri, “İstanbul’da işi bozulan buraya gelip korsan iş yapıyor. Korsan arabalar yüzünden ekmeğimizden oluyoruz. Çerkezköy’de yeterli oranda denetim gerçekleştirilmiyor” açıklamasında bulundular.

 

GEREKLİ ADIMLAR ATILACAK

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise, konunun takipçisi olma sözü verirken, bu durumu ilgilendiren tüm kurumlarla ilgili görüşme yapacağını belirterek, sorunların çözüme kavuşması adına gerekli adımların atılacağını ifade etti. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.