Akay: Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek

Kızılpınar Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda demirli beton yol ve sıkıştırılmış beton yol çalışmaları devam ediyor.

Akay: Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek
14 Aralık 2017 Perşembe 13:48

ANA CADELERDE ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Kızılpınar Mahallesi’nin yıllardır süre gelen altyapı sorununun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin yaptığı yaklaşık 30 milyon TL’lik yatırım ile birlikte çözüme kavuştuğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mahallemizin ana caddelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında bugün de Yılmaz 1 ve 2. Sokaklar ile Gelir Sokak, Karaoğlu Sokak ve Yeni Cami Sokak’ta demirli beton yol ve sıkıştırılmış beton yol çalışmalarımızı tamamlıyoruz” dedi.
ALTYAPISI TAMAMLANAN CADDE VE SOKAKLAR BETONLANACAK
TESKİ tarafından altyapısı tamamlanarak teslim edilen ara sokaklarda kaldırım ve yol çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.