Akay: “Hizmet etmeye devam edeceğiz”

İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundular ve yeni dönemde başarılar dilediler

Akay: “Hizmet etmeye devam edeceğiz”
10 Mayıs 2019 Cuma 15:17

BAŞARILI, GÜZEL VE KALICI HİZMETLER
31 Mart Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı olarak Çerkezköy’de Vahap Akay’ı desteklediklerini ve başarısı ile gurur duyduklarını belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “İkinci dönem yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay Başkanımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah kentimiz, ilimiz, ülkemiz için başarılı, güzel ve kalıcı hizmetler yapmaya devam edecek” dedi.

SEÇİMLER ARTIK GERİDE KALDI
İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Katkılarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Seçimler artık geride kaldı. Önümüzdeki ikinci 5 yıllık dönemde yeni projeler ve hedefler ile Çerkezköy’e hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.