AKAY’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKAY’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Ocak 2022 Pazartesi 20:16

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ilk durağı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. 16 Ocak 2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Erkan Zümbül ve yönetimini tebrik eden Akay, Zümbül ve yönetimine başarılar diledi. Akay, Erkan Zümbül ve yönetimi ile kentimiz esnafı için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Erkan Zümbül de ziyareti için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.  

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinin ardından Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. 23 Ocak 2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul ile güven tazeleyerek yeniden Oda Başkanlığına seçilen Mustafa As ve yönetimini tebrik eden Başkanımız Akay, As ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Akay buradaki ziyaretinde ise Mustafa As ve yönetimi ile şoför esnafı için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren As, Başkan Akay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.