Akbank Kapaklı'da kısa süre sonra hizmet verecek

Son zamanlarda bankaların şube açmak için gözde bölgelerinden birisi olan Kapaklı'da hizmete başlayan İş Bankası'nın ardından, Akbank'ta çalışmalarına hızla devam ediyor. Bir yer tutarak çalışmalara başlayan Akbank kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak.

Akbank Kapaklı'da kısa süre sonra hizmet verecek

Nüfusu sürekli olarak artan Kapaklı'ya şube açmak için çalışmalarına başlayan Akbank çalışmalarını hızla devam ettirirken, çok güzel bir şubeyi Kapaklıların hizmetine sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İş Bankası'nın ardından Kapaklı'da faaliyete geçmek isteyen diğer bir banka olan Akbank, Kapaklı'da faaliyet gösterecek ve 3 katlı olacak şube için çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Çalışmalarına ara vermeden devam edilen Akbank Kapaklı Şubesi, her hangi bir aksaklık olmaması durumunda Nisan ayı başlarından hizmet vermeye başlayacak.

850 METREKARE ALANI OLACAK

Kapaklı'da hizmet verecek ikinci banka olma yolunda ilerleyen Akbank'ın hizmet alanı 850 metrekare olacak.

KAPAKLI'NIN İKİNCİ BANKASI AKBANK

Nüfusu yaklaşık 42 binlerde çıkan ancak buna rağmen banka şubesine yeni kavuşan Kapaklı'da ikinci banka olacak olan Akbank çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Hizmet Binası arkasında bir binanın 3 katını kiralayan Akbank, şube çalışmalarının sonlarına yaklaşırken, en kısa zamanda hizmet verebilmek için çalışmalar tüm hızıyla devam ettiriyor..

VATANDAŞLAR MUTLU

Kapaklı'ya banka şubelerinin biraz geç kaldığından dolayı sitem eden Kapaklılı vatandaşlar zararın neresinden dönersen kar diyerek, gelecek banka şubelerinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.

Artık işlemleri için belde dışına çıkmaya gerek kalmadığını belirten vatandaşlar "İş Bankası Şubesi'ni açarak hizmet vermeye başladı. Akbank'ta çalışmalarına devam ediyor. inanıyoruz ki daha başka banka şubeleri de Kapaklı'ya gelmeye devam edecek. Nüfusu bu kadar çok olan bir belde de banka şubesinin olmaması zaten bir hataydı. Ama bu hatayı şube açan bankalar gördü. İnanıyoruz ki şube açan bankalar buradaki sirkülasyonu görerek ikinci şubeyi açmayı bile düşünebilir" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.