AKP destek turlarına devam ediyor

AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.

AKP destek turlarına devam ediyor
13 Temmuz 2007 Cuma 08:01

SABAHTAN VATANDAŞLAR ÖĞLEDEN SONRA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ

AKP Tekirdağ Milletvekili adayı Sait Yazı ve AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki gün önce Belediye Meydanı ve etrafındaki vatandaşlar ile esnafları ziyaret ettiler. Vatandaş ve esnaf ziyaretleri sırasında AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, her daim söylediği "Ülkeyi koalisyonlara teslim etmeyin" sözünü sık sık tekrarladı.

Koalisyon hükümetlerinin her zaman krizlere yol açtığını ve ülkeyi uçuruma sürüklediğini belirten AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Ülkeyi daha önce koalisyon hükümetleri yönettiğinde hepimiz gördük ki olan vatandaşa oluyor. Bu ülkeyi vuran en büyük krizler son 10 yılda yaşandı. Ancak tek başına iktidar olan Hükümetimiz Allah'a şükürler olsun ki ülkeyi kalkındırdı ve vatandaşımız refaha erdi. Koalisyon hükümetlerine teslim olmamamız için hepinizin desteklerini bekliyoruz.

ÜLKEMİZ İYİ YOLDA

AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı ve AKP Çerkezköy heyeti öğleden sonra yaptığı sivil toplum kuruluşları ziyaretinde ise önce Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nde Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak ve Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı ziyaret eden Vekil Adayı Sait Yazı, "Hükümetimiz hepimizin taktir ettiği üzere son 4.5 yılda Türkiye için çok hayırlı ve iyi işler yaptı. İstikrar çok önemli bir şey. Koalisyon hükümetlerinin ülkemiz verdiği zararlar ortada. Sizlerde iş dünyasının içerisindesiniz, hem de çok yakından.

Koalisyon hükümetinin 2001'de yaşattığı krizi hepimiz daha dün gibi hatırlıyoruz. Bu ülkeye Koalisyon hükümeti kadar zarar veren başka bir şey daha yok. Allah o günlere özellikle Çerkezköy'e bir daha yaşatmasın. Ancak son 4.5 yıldır tek başına olan Hükümetimiz ülkeyi nerelerden aldı ve bugünlere getirdi" dedi.

EN SOĞUK SEÇİM!

AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın konuşmasının ardından Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak bugüne kadar ki seçimlerin arasında en soğuk olanının bu seçim olduğunun belirterek, "Halkı hiç bir zaman genel seçimlere karşın bu kadar ilgisiz ve soğuk görmemiştim. Çünkü vatandaş sıkıntıda, Türkiye maalesef kötü durumda. Millet aç! Dış politika çok kötü durumda. İçeride de değişen bir şey olmadığı için, vatandaş sıkıntıda olduğu için millet işinin gücünün peşinde. Seçimlere bakamıyor bile" dedi.

50'LERDEN 19'LARA GELDİK

TMS Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavruk'un ardından AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı dış ilişkilerin güçlendiğini belirterek "Dış ilişkilerimiz güçlendi, ekonomimiz daha iyi olma yolunda ilerliyor. Enflasyon 0'ın altından çıkıyor. Döviz düşüyor, paramız değer kazanıyor. Ülkeler sıralamasında 50 küsür sıralardan 19. sıraya yükseldik. Ülkemiz çok güçlü ülkelerle kapışır hale geldi ve artık sözü dinlenen bir ülkeyiz. Eskiden güçlü Devletlerin Devlet Başkanlarının karşısında süklüm püklüm duran siyasilerimiz şimdi göğsünü geriyor. Bizim için yavru vatan Kıbrıs'ı sattınız diyorlar ama haksızlık ediyorlar.

Ama şimdi haklılığımız, ne yapmak istediğimiz anlaşıldı. Ülkede şükürler olsun ki her şey daha da iyiye gidiyor. Bardağa dolu tarafından bakmak lazım, haksızlık etmeyelim" dedi.

TÜRKİYE'NEN ÖZ KAYNAKLARI ÖZELLEŞTİRİLDİ

Vekil Adayı Yazı'nın ardından tekrar bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Kavlak, "Kalbimiz ne ise icraatimizde o olsun. Türkiye'nin öz kaynakları bir bir özelleştirildi. Bu ülkede kimlik sorununu çıkartan, şehide kelle diyen, PKK elebaşına Sayın Öcalan diyen Başbakan'dır. Ancak siz buraya nezaket ziyareti için geldiniz ve İnşallah Meclise gittiğinizde amacınız Çerkezköy'e bir şeyler kazandırmak. Bu yüzden Allah yolunuzu açık etsin. Ancak Genel Politika çok yanlış. Rusya Başkanı geçenlerde bir açıklama yaptı ve 22 Temmuz seçimlerinde AKP'yi destekliyorum dedi, neden? Çünkü Rusya etrafındaki hiç bir Türki devlete karışmıyor hükümet, destek vermiyor. Türki devletlerin hiçbirisi ile bir tane anlaşma imzalanmadı" dedi.

NEZAKET ZİYARETİNE GELDİK, POLİTİKA İÇİN DEĞİL!

Genel Başkan Yardımcısı Kavlak'ın bu çıkışının ardından Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı söz alarak, "Ülke olarak müttefiklerimiz var. ABD ve Avrupa ile işbirliği içerisindeyiz. Bölgeyle, etrafımızdaki komşularımızla kavgalıydık, ancak AKP Hükümeti geldikten sonra komşularımızla da sıcak ilişkiler geliştirdik ve şuanda da gayet iyiyiz. Bardağa biraz da dolu tarafından bakın" dedi. Tartışma boyutunun farklı bir rota kazanmasının ardından araya AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Gökhan İnce girerek, "Biz bütün sivil toplum örgütlerine ve derneklere aynı mesafede duruyoruz. Buraya nezaket ziyareti için geldik, politika yapmak için değil. Siz de misafirsiniz, biz de. Ortamı germenin bir anlamı yok. Bizler Çerkezköy ve ülkesi için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu ülke hepimizin, sizlerde bizler de ülkemizi seviyoruz" dedi.

HASTANELER ESKİ HALİNE DÖNSÜN

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Gökhan İnce'nin ardından Sait Yazı da benzer şeyleri söyledi. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ise "Türkiye'deki sıcak para ne kadar biliyor musunuz? Cari açık sizin söylediğiniz gibi o 2001 krizinde 4.5 milyar dolardı. Bugün bakıyoruz cari açık 30 milyar dolar olmuş, almış başını gidiyor. Bir de SSK olayı var. Bir SSK'lı senede 5 milyar civarları bir para ödüyor, bir de ayrıca tedavi olurken para ödüyor. Allah yolunuzu açık etsin, İnşallah nasip olur, sizi Ankara'da görürüz. Şu hastaneleri de eski haline getirirsiniz" dedi.

4 KURUM DAHA ZİYARET EDİLDİ

AKP Tekirdağ Milletvekili Sait Yazı ve AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Türk Metal Sendikası'nda yaptığı ziyaretin ardından Yağlı Tohumlar, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ettiler.

Milletvekili Sait Yazı ve AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı buralarda yaptıkları ziyaretlerde de istikrar gerektiğini ve ülkenin o zaman çok daha iyi bir konuma geleceğini, ekonomideki iyileşmelerin vatandaşa daha net yansıyacağını belirterek destek istediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.