AKP’den seçim teşekkürü

AKP Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetimi ile birlikte 12 Haziran Genel Seçimleri’nde gösterdikleri gayretli çalışmalardan ve elde ettikleri başarılı sonuçlardan ötürü Belde Teşkilatları’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

AKP’den seçim teşekkürü
19 Temmuz 2011 Salı 00:00

AKP Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetimi ile birlikte 12 Haziran Genel Seçimleri’nde gösterdikleri gayretli çalışmalardan ve elde ettikleri başarılı sonuçlardan ötürü Belde Teşkilatları’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Karaağaç, Kapaklı, Kızılpınar ve son olarak Veliköy Belde Teşkilatı’nı ziyaret eden Ziyaeddin Akbulut ve partililer, Belde Teşkilatı Yönetimlerine ve mensuplarına seçim boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalarından ötürü teşekkür etti.



Ziyaretler esnasında Belde Başkanları, Karaağaç’a lise yapımı, Kızılpınar’da asfaltlama çalışması ve Saray-Kapaklı arasındaki yol ile ilgili Akbulut’tan istekte bulunurken, Diyarbakır’da şehit olan 13 askere Allahtan rahmet dilendi ve tüm partililer terörü lanetledi. Ziyaretlerde AKP Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AKP İl Başkanı Soner Çizen, İlçe Teşkilat Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İlçe eski Başkanı Sait Yazı ve daha birçok partili yer aldı.
İLK DURAK KARAAĞAÇ OLDU
İlk olarak Karaağaç Belde Teşkilatı’nı ziyaret eden Akbulut ve partililer, burada Belde Başkanı ve Yönetim Kurulu ve partililer ile görüşürken, ilk sözü Belde Başkanı Metin Kanat aldı. Konuşmasına Berat Kandili’ni kutlayarak başlayan Kanat, Diyarbakır’da şehit düşen 13 askere Allahtan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.
KARAAĞAĞÇ HALKI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI
Konuşmasının devamında 12 Haziran seçimlerini değerlendiren Metin Kanat, "Bir seçimi geride bıraktık. Bu süreçte AKP Türkiye genelinde başarılı bir performans göstermiş ve oylarını arttırarak 3. dönemde de iktidar olmuştur. Bu Tekirdağ genelinde de böyledir" dedi. Kanat, Sait Yazı’nın seçilememesi ile ilgili olarak "Maçı aldık ama kupayı alamadık" ifadesini kullanırken, halkın iradesine saygılı olduklarını belirtti ve konuşmasını şöyle sürdürdü;
"Halk seçimlerde iradesini ortaya koymuştur. Karaağaç halkı da üzerine düşeni yapmıştır. Diğer beldelerin de bizi örnek almasını istiyoruz. Sandık görevlilerinden, Meclis Üyelerine, oy verene veya vermeyene teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bundan sonra hizmetlerimiz devam edecek."
YERLİ HALK DA AKP’YE OY VERİYOR
Kanat konuşmasında ayrıca, kamuoyunda oluşan "Yerli halk AKP’ye oy vermiyor" düşüncesinin yanlış olduğuna vurgu yaparken, Karaağaç’taki yerli halkın yüzde 40’ının AKP’ye oy verdiğini ifade etti ve "Kimse böyle şeyler uydurmasın" dedi.
KARAAĞAÇ’IN HAKKINI VERİN
Bundan sonraki seçimlerde daha başarılı olmak istediklerini dile getiren Kanat, Karaağaç’ın en büyük isteğinin bir lise yapılması olduğunu Zİyaeddin Akbulut’a iletirken, "Biz oy verene de vermeyene de hizmet ediyoruz. AKP Türkiye’nin partisidir. Artık Karaağaç'ta hakkını istiyor. Eğer bir lise kazandırırsak Karaağaç’ın hakkının vermiş olacağız" diyerek bu konudaki çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
VALİ KEMELEK İLE GÖRÜŞTÜ
Bunun üzerine Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’i telefonla arayan Ziyaeedin Akbulut, talimat verilmesini istedi ve Vali Kemelek’in ilk programa Karaağaç’taki lise yapımını yazacağını söyledi. İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da kiminle görüşürse görüşsün, Karaağaç’ta lise konusunu her defasında dile getirdiğini ve lisenin Karaağaç için gerçekten çok önemli olduğunu ifade etti. İl Başkanı Soner Çizen’in kısa konuşmasının ardından AKP Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut söz aldı.
SEÇİMLERDE TÜRKİYE KAZANDI
İlk olarak 12 Haziran seçimlerine değinen Akbulut, AKP’nin Türkiye’de ve dünyada, oylarını yüzde 32’den başlatıp yüzde 50’ye yükselten tek parti olduğuna dikkat çekerken, Türkiye’de demokrasinin kazandığını, bunun övünülecek ve gurur duyulacak bir olay olduğunu dile getirdi. Seçimlerde Türkiye’nin her açıdan kazandığını belirten Akbulut, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bizleri hiçbir zaman mahcup etmedi. Çıtayı hep yüksek tuttu, büyük hizmetler getirdi. Türkiye büyüyor, kalkınıyor. Dokunulmazlara artık dokunuluyor. Yargının karşısında artık herkes eşit. Bu olağanüstü bir gelişme. Bunlar devam edecek. Türkiye her yönden gelişmiş bir dünya ülkesi olacak. Dünya’da istikrarını sürdürebilen ve krize rağmen yüzde 11’le en hızlı büyüyen ülke Türkiye. Bunlar çaba istiyor, gayret istiyor" cümlelerine yer verdi.
ÖNCELİK ANAYASA OLACAK
Öncelikli işlerinin anayasa olduğunu da kaydeden Akbulut, "Bu anayasa bize dar geliyor. Acilen önümüzü açacak bir anayasaya ihtiyaç var" diye konuştu.
CHP KENDİ AYAĞINA SIKTI
Akbulut, konuşmasında Meclis’te yaşanan yemin krizini de değerlendirdi. "Muhalefet çok büyük yanlış yaptı" diyen Akbulut, "Şu an kamuoyu yoklamalarında AKP oyunu yüzde 60’lara yükseltirken CHP yemin krizinden ötürü yüzde 15’lere geriledi. CHP bunu yaparak kendi ayağına sıktı. Ayrıca ülkenin çok önemli 15 gününü harcadı. Amaçları meclisten Silivri’ye tünel açmaktı ama yargı buna izin vermedi. CHP’yi yine biz kurtardık ama BDP yanlışa devam ediyor. Uygulanması mümkün olmayan talepleri oluyor. Böyle tavırlar partilerin kendisine zarar verir" dedi ve partilerin aldıkları oyun hakkını çalışarak, hizmet ederek vermeleri gerektiğine dikkat çekti.
TÜM SÖZLER YERİNE GETİRİLECEK
AKP’nin seçimden önce verdiği tüm vaatlerin programa alındığını dile getiren Akbulut, AKP’nin vermiş olduğu tüm sözlerin acil eylem planına bağlandığını söyledi. Konuşmasının sonunda, AKP’ye oy veren vermeyen herkese teşekkür eden Ziyaeddin Akbulut, Karaağaç’ta bölgedeki en güzel sonucu aldıklarını hatırlatırken, Vali Kemelek’ten lise için söz aldıklarını ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Akbulut, seçimlerde kendilerini mahcup etmedikleri için Karaağaçlılara ve emek gösteren tüm teşkilat mensuplarına bir kez daha teşekkür ettikten sonra konuşmasını tamamladı. Akbulut ve beraberindeki partililer Karaağaç Belde Teşkilatı’ndan ayrılarak Kapaklı Belde Teşkilatı’na geçti.
YÜZDE 45 ÇOK İYİ SONUÇ
Burada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı’da yüzde 45 oranında oy aldıklarını ve bunun çok iyi bir sonuç olduğunu belirtirken, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ve yerel seçimlerde de belediyeyi almayı hedeflediklerini söyledi. Kapaklı Belde Teşkilatı’nın seçim döneminde çok iyi çalıştığını hatırlatan Demirbağ, emeği geçen herkese teşekkür etti.
AKP REKORA İMZA ATTI
İl Başkanı Soner Çizen de Teşkilat Mensuplarına çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, Çizen’in ardından söz alan Ziyaeddin Akbulut, 12 Haziran Genel Seçimleri’nin bir rekora sahne olduğunu ifade etti. "AKP Türkiye’de yüzde 50 oy alarak bir rekora imza atmıştır" diyen Akbulut, AKP’nin 8-9 yıldır büyük kazanımlara vesile olduğunu kaydetti.
TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDECEK
Kapaklı ziyaretinde de Diyarbakır’da şehit olan askerlere Allahtan rahmet dileyen Akbulut, AKP’nin terörle ciddi bir mücadele verdiğine dikkat çekerek, "Geçmişte konuşulmayan birçok konu konuşulmaya başlandı. Kimlik sorunu aşıldı. AKP Türkiye’de özgürlüklerin önünü açtı. Mücadelemiz özgürlüklerden, demokrasiden taviz vermeden devam edecek. Terör sorunu aşılacak" dedi ve diğer partilerin de bu konuda samimi bir şekilde destek olması gerektiğinin altını çizdi.
TEŞKİLATLARIN BÜYÜK ETKİSİ OLDU
Konuşmasının devamında, 12 Haziran’da AKP’nin büyük bir sınav verdiğini ve elde edilen başarıda teşkilatların büyük etkisi olduğunu belirten Akbulut, yaklaşan Yerel Seçimleri işaret ederek, çalışmalara başlanması gerektiğini vurguladı.
SARAY YOLU YENİDEN İHALEYE ÇIKACAK
Ziyarette Kapaklı ile Saray arasındaki yol konusunun açılması üzerine Saray Kaymakamı Gülihsan Yiğit’i telefonla arayan Akbulut, konuyla ilgili bilgi aldı. Akbulut, Saray yolunun bugüne kadar maalesef yapılamadığını dile getirirken, ihalenin süresi dolduğu için feshedildiğini ve ihalenin bu kez Karayolları tarafından yapılacağını dile getirerek, "İhaleye ihtiyati tedbir konmuş. Para var, imkân var ama çeşitli sorunlar yüzünden başlayamıyor" dedi. Bir süre daha partililerle sohbet eden Akbulut ve beraberindeki partililer Kızılpınar Belde Teşkilatı’na gitmek üzere Kapaklı’dan ayrıldı.
TÜRKİYE KENDİNE LAYIK OLAN YÖNETİMİ SEÇTİ
Akbulut ve beraberindeki partililer Kapaklı’nın ardından bu kez Kızılpınar Belde Yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Belde Teşkilatı’ndaki ziyarette Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da yer aldı. Ziyarette ilk olarak söz alan AKP Belde Başkanı Kamil Yiğit oldu. İyi bir çalışmayla güzel bir seçim geçirdiklerini söyleyen Yiğit, Türkiye’nin kendine layık olan yönetimi seçtiğini ifade etti ve ülkenin liderine sahip çıktığını belirtti. Belediye Başkanı Faruk Korkmaz sayesinde Kızılpınar’daki hizmetlerin üst seviyede olduğunu kaydeden Yiğit bu sebeple Başkan Korkmaz’a teşekkür ederken, teşkilata sahip çıkana teşkilatta sahip çıkar diyerek her zaman Korkmaz’ın arkasında olduklarını vurguladı.
BU ÜLKE KENDİNİ BİLMEZLERE PABUÇ BIRAKMAZ
Konuşmasında şehitlerimizin acısı da paylaşan Yiğit, "Bu ülke kendini bilmezlere pabuç bırakmaz. Bunların hesabı verilecek. Bu ülke kendine zarar verene cevabını en iyi şekilde verir. Ben de kürdüm ama oradakiler beni asla temsil etmiyorlar" dedi ve şehitlere Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
ASFALT İÇİN DESTEK İSTEDİ
Yiğit konuşmasında ayrıca, Kızılpınar’daki yolların doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulduğunu belirtirken, asfaltlama ile ilgili olarak Ziyaeddin Akbulut’tan destek istedi. Yiğit’in ardından alan İlçe Başkanı Çizen, Çerkezköy’ün Tekirdağ’da birinci oldukları tek ilçe olduğuna vurgu yaparken, bu başarıda beldelerin büyük etkisi olduğunu dile getirdi ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Çizen’in ardından Ziyaeddin Akbulut bir konuşma gerçekleştirdi.
DEMEK Kİ VATANDAŞ MEMNUN
Demokrasinin, halkın yönetiminin ve yönetimde olmasının çok güzel olduğunu söyleyen Akbulut, yönetimin bir grubun elinde olduğu takdirde sıkıntı yaşanacağını ifade etti. AKP’nin 9 yıldır yönetim işini hakkıyla yaptığını kaydeden Akbulut, "Bir parti 7 seçimde de birinci oluyorsa demek ki vatandaş bundan memnun. Bu bir ekip işi ve bu ekibin lideri de bu işi çok iyi götürüyor" dedi.
DÖRDÜ UMUT EDİYORDUK AMA BUNA DA RAZIYIZ
Akbulut, tüm beldelerle birlikte Çerkezköy’de güzel bir sonuç çıktığını da hatırlatırken, "Tekirdağ’daki tüm teşkilatlarımız ilk defa tüm birimleriyle olağanüstü bir performans sergiledi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz üçe kesin gözüyle bakıyorduk, dördü umut ediyorduk ancak buna da razıyız. Bu sonuçtan ders alacağız ve daha iyisini yapmak için çalışacağız. Oyumuz Tekirdağ’da yüzde 29’dan 37’e çıktı bu çok güzel bir gelişme. Bundan sonra ne gibi yöntemler kullanabiliriz, buna dair çalışmalar yapacağız" şeklinde konuştu.
SON OLARAK VELİKÖY’Ü ZİYARET ETTİLER
Belde Teşkilatı’nın ardından Kızılpınar Belediyesi’ne geçen Akbulut ve partililer ilk olarak Çevre Bakanlığı tarafından Kızılpınar Belediyesi’ne hibe edilen çöp arabasını inceledi ve araçla ilgili bilgi aldı. Ardından Başkan Korkmaz’ın makamına geçen Akbulut ve partililer burada da bir süre sohbet etti. Partililer son olarak AKP Veliköy Belde Teşkilatı’nı ziyaret ettikten sonra teşekkür ziyaretlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.