Aksu: Kazanan esnafımız olacak

Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Necati Aksu, düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı. Şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını kaydeden Aksu, teknoloji çağının getirmiş olduğu ideolojik sistemleri kullanarak esnafın sorunlarına daha kısa sürede çözüm üreteceklerini ifade etti.

Aksu: Kazanan esnafımız olacak
18 Aralık 2017 Pazartesi 12:51

ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Basın mensuplarıyla Etbeyi Restaurant’da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Necati Aksu, “1985 yılından bu yana esnaflık yapıyoruz. İki yıldır yaptığımız çalışmalar neticesinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık adaylığını açıklama gereğinde bulundum.
SORUNLARA KISA SÜREDE ÇÖZÜM ÜRETİLECEK
Bizim amacımız teknoloji çağının getirmiş olduğu ideolojik sistemleri kullanarak esnafımıza daha kısa sürede çözümler üretip, tüm teknik alt yapıyı oluşturup konusunda uzmanlarla seminerler düzenlemektir. Ayrıca her alanda bilgilendirme eğitimleri vereceğiz. Yıl içinde iki kez odamızın yaptığı çalışmalarımızı esnaflarımızla paylaşacağız.
HİZMETLERİMİZİ SON GÜNE KADAR GÖTÜRECEĞİZ
Kapaklı’dan başlayıp Veliköy’de son bulan yetki alanımızda hiçbir esnafımızı ayırt etmeksizin eşit konularda odamızın bize vermiş olduğu yetkiler doğrultusunda hizmetlerimizi son güne kadar götüreceğiz.
ODAYI ODA İÇİNDE DEĞİL, ESNAF İÇİNDE YÖNETECEĞİZ
Ben ve yönetimim şeffaf bir yönetim anlayışı içersinde olacaktır. Odayı oda içinde değil, esnaf içinde yöneteceğiz. Seçim çalışmalarımızı ise demokratik bir şekilde sürdürüyoruz. Sonuçta kazanan Çerkezköy ve Kapaklı esnafımız olacaktır. Bu süreçte diğer adaylara da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.