Albayrak inceleme ve temaslarda bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sabah mesaisine Çerkezköy’den başladı

Albayrak inceleme ve temaslarda bulundu
17 Eylül 2015 Perşembe 17:18

Perşembe sabahı 05.30’da Çerkezköy’de TESKİ binasını ziyaret ederek incelemelerine başlayan Başkan Albayrak, Çerkezköy’de çalışan taksici esnafı ile de bir araya gelerek bir süre sohbet etti ve hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu.

İKİNCİ DURAK KAPAKLI

Çerkezköy’ün ardından Kapaklı’ya geçen Başkan Albayrak, burada Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılandı. İrfan Mandalı ile sabah namazını Kapaklı Merkez Camiinde kılan Başkan Albayrak  daha sonra Kapaklı İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren  Başkan Albayrak,  yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Kapaklı’da devam eden yol çalışmaları ile ilgili İrfan Mandalı’dan bilgi alan Başkan Albayrak, daha sonra Karaağaç Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile istişarede bulundu, yapılan çalışmalar değerlendirildi. Karaağaç’ta devam eden yol çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak özellikle İsmetpaşa Mahallesini Karaağaç’a bağlayan İstikbal Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

ÜÇÜNCÜ DURAK SARAY

Kapaklı'nın ardından Saray'a geçen Başkan Albayrak, TESKİ binasını ziyaret ettikten sonra Saray'da devam eden yol çalışmalarını inceledi, vatandaşlarla da bir araya gelrek sohbet etti ve yapılacak çalışmalar ve projeler konusunda bilgilendirdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.