Albayrak’tan Akay’a ziyaret ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Albayrak’tan Akay’a ziyaret ​
11 Ocak 2019 Cuma 10:09

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Akay, Başkan Kadir Albayrak’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNDUK
Ziyaret sonunda açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, göreve geldikleri 2014 yılından bu yana Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile uyum ve başarılı bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Çerkezköy; Çorlu, Kapaklı ve Ergene gibi sanayisi güçlü olan ilçelerimizden biri… Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projeler ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunduk. Önümüzdeki dönemde de vatandaşa hizmet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.