Alt geçitte çalışma

Çerkezköy Çevre Yolu üzerinde bulunan Bağlık Köprüsü'nün altından akan Pınarça Deresi’nde toprak kayması sonucu oluşan göçükleri gidermek için Çerkezköy Belediyesi harekete geçti

Alt geçitte çalışma
23 Ocak 2015 Cuma 08:47

 Halk arasında Bağlık Mahallesi Alt Geçidi olarak bilinen Tevfik Fikret Caddesi’ni Mimar Sinan Caddesi’ne bağlayan alt geçitte toprak ve zemin kayması sonucu oluşan dere yatağındaki sıkıntıyı aşmak için Çerkezköy Belediyesi seferber oldu.


DERE YATAĞI AÇILACAK


Alt geçitte bulunan dere yatağındaki kanalizasyon hatlarının yağmur sularından zarar görmesi nedeni ile köprü altının tıkandığını ve göçük yaşandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Dere yatağındaki göçükten dolayı oluşan kaymalar ve kaya parçaları temizlenerek, dere yatağı açılacak ve kayan zemin doldurulacak” dedi.


KÖPRÜ İÇİN DSİ’YE MÜRACAAT


Pınarça Deresi’nin söz konusu bölgesinde yapılacak temizleme ve dolgu çalışmasının ardından Bağlık Mahallesi’nde Devlet Su İşleri tarafından yapılan yeni köprünün çevre temizliğinin yapılacağını ve köprünün kesitinin daralan noktalarının açılacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, köprü yaklaşım plaklarının betonlanması ile ilgili ise Devlet Su İşleri’ne müracaat ettiklerini söyledi.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.